Duće Luka: Kamena gromada još uvijek otežava promet magistralom

Iako je pala na Jadransku magistralu na predjelu Glavica između Duća i Dugog Rata prije puna tri dana, kamena gromada još nije uklonjena s prometnice. Usprkos negodovanju stanovnika, tim dijelom prometnice prometuje se već desetak dana jednim kolničkim trakom uz regulaciju prometa semaforom ...

ROLLING STONES NA DUĆAMA

Kamena gromada još uvijek otežava promet magistralom

Foto: Ivo Ravlić / Cropix, Ante Jerčić
Izvor: Slobodna Dalmacija

Novo klizište koje je nedavno nastalo na dugoratskoj Glavici je hvala Bogu na vrijeme zatvoreno za promet jer da cestari nisu obavili svoj posao kako treba ovaj kamen bi ne daj Bože prouzrokovao probleme opasne po život.

Kamena gromada još uvijek otežava promet magistralom

- Klasična je to priča s klizištima. Zemlja se pokrenula, te prijeti opasnost da se u znatno većem obujmu sruči na cestu. Uostalom, i prije dva, tri dana jedan se veliki kamen skotrljao, te je prava sreća što smo na vrijeme zatvorili jedan prometni trak, jer se u suprotnom tko zna što moglo dogoditi.

U svakom slučaju, razmatramo koje je najbolje sanacijsko rješenje, te ćemo tako uskoro i postupiti. Vozače molimo za strpljenje i razumijevanje, jer nam sigurnost svima mora biti na prvome mjestu – kaže Vicko Božić, nadcestar.

Kamena gromada još uvijek otežava promet magistralom

Povezani članci

Who's Online

We have 68 guests and no members online