Kaštela: VI. Županijski krnjeval

maškareU nedjelju, dana 12.02.2012. godine, u 15:00 h održati će se VI. Županijski krnjeval u organizaciji Krnjevalske udruge "Polantana" iz Kaštel Kambelovca. Povorka maškara kreće iz Marine "Kaštela" (Kaštel Gomilica), zatim starom kaštelanskom cestom do Brca u Kaštel Kambelovcu. Sudionici VI. Županijskog krnjevala su kaštelanske krnjevalske udruge, te udruge iz sljedećih gradova: Trogir, Solin, Split, Omiš, Dugi Rat, Makarska, Imotski, Sinj, Primošten, Omišalj (Otok Krk), Proložac ...

MAŠKARE, SNJEŽNE MAŠKARE

Izvor: KU Polontana

maškareU povorci će sudjelovati nekoliko stotina sudionika iz 20-tak udruga iz cijele Dalmacije. Povorka će se kretati dionicom dugom čak 5 kilometara, a na tom putu će biti postavljeno 5 pozornica na kojima će naši voditelji usijavati atmosferu.

Ovim putem bi obavjestili građane da će zbog održavanja istoga biti zatvorena stara kaštelanska cesta duž održavanja krnjevalske povorke, od Marine "Kaštela" do Kaštel Kambelovca.

Obilazni pravac je magistralnom cestom od puta sv. Lovre u Kaštel Lukšiću do petlje u Kaštel Sućurcu kojom se silazi sa magistralnog puta.

Povezani članci

Who's Online

We have 217 guests and no members online