Dugoračke maškare 2020.

Tek nas nekoliko dana dijeli od završetka ovogodišnjeg pokladnog razdoblja, tijekom kojeg karnevalske udruge i "obične" udruge još jednom pokazuju koliko je tradicija maškaravanja važna na ovim našim prostorima, posebno u ovom, "izvansezonskom" dijelu godine kada se dosadnoj veljači u Dugom Ratu samo mačk(ar)e vesele.
A da bi se dugoračka tradicija maškara nastavila, održala i prenijela na nove generacije, u Dugom Ratu se i ove godine priređuje naš krnjeval - Dugoračke maškare! Ples pod maskama, izbor najbolje maske, suđenje i paljenje Krnje, vatromet koji će se vidjeti i na Braču, house paty kod Dr.Housea,.. održati će se u nedjelju, 23.2.2020. Okupljanje maškara je u 16:30 sati u nekadašnjem kinu "Dalmacija" u Dugom Ratu. Program u organizaciji udruge "Tvornica" Dugi Rat voditi će Ivana Giove Župa, a zabavljati će Vas DJ Goran i sve generacije plesnog studija "Step".
Draga djeco, očekujemo Vas u velikom broju. Slobodno povedite u kino i svoje roditelje, djedove i bake, rođake, strica masona, tetku strankodajku, neka se tradicija maškara (opet) uhvati i među generacijom koja još nije emigrirala, jer kako se ono u Hrvata kaže - na mladim penzionerima svijet ostaje!

dugoračke maškare

dugoračke maškare

Povezani članci

Who's Online

We have 194 guests and no members online