Znanstveni kafić: Kraj(h) znanosti?

Jesu li sve velike stvari u znanosti otkrivene? Ako jesu, ono što nam preostaje je samo manji dio i ispunjavanje praznina koje nam nedostaju da bismo razumjeli svijet. Što se više može otkriti u zemljopisu ili anatomiji? Nitko više neće otkriti novi kontinent ili novi organ. Bliži li se kraj znanosti? Provokativna tema o kojoj vrijedi diskutirati. Pridružite nam se na znanstvenom kafiću u kavani Lvxor na Peristilu u srijedu, 26.4. s početkom u 18 sati. Dr.sc. Ozren Polašek govoriti će o kraj(h) znanosti..

Izvor: FESB Alumni

Alumni udruga bivših studenata Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) u Splitu i ovu godinu sudjeluje u Festivalu znanosti organizacijom tjedna znanstvenih kafića u kavani Lvxor na Peristilu.

Svaki dan u tjednu do petka 28.04. u 18h u seriji znanstvenih kafića znanstvenici će na jednostavan način blizak širokoj publici govoriti o aktualnim temama iz znanosti koje možete poslušati uz svakodnevnu kavicu, šalicu čaja ili čašu vina.

Posjetite Festival znanosti 2017. Ove godine tema je Vrijeme. Raspored svih događanja na Festivalu znanosti u cijeloj Hrvatskoj možete pogledati ovdje.

Povezani članci

Who's Online

We have 318 guests and no members online