Planinari proslavili 15 godina rad HPD 'Malačka'

planinariProtekla nedjelja za članove HPD "Malačka" iz Kaštela prošla je u svečarskom raspoloženju pri čemu su, pješačkom turom i prigodnim programom, obilježili petnaesti rođendan svog društva, a u tome su im se pridružili brojni prijatelji planinari iz drugih planinarskih društava: "Kozjak" iz Kaštel Sućurca, "Ante Bedalov" iz Kaštel Kambelovca, "Imbera"iz Omiša, "Kuk" iz Novog Travnika, "Kamenar" iz Šibenika, "Pločno" iz Posušja, "Promina" iz Drniša, "Jelinak" iz Trilja, splitskih "Mosora" i "Splita", "Prenj 1933"" iz Mostara, solinskog "Svetog Jure", paninari iz Imotskog, kao i učenici i nastavnici škole "Bijaći" i članovi bratovštine "Sv. Jurja" iz Raduna ...

Piše: D.P. / Kastela.org

Nedjeljna događanja započela su u ranim jutarnjim satima kada se dvjestotinjak planinara okupilo na željezničkoj stanici u Radunu, odakle su vlakom otputovali do Labina. Potom je od Labina započela njihova pješačka tura, preko kamenih vrleti do njihovog doma na Malačkoj.

Dobrom raspoloženju cijelog događanja kumovala je ženska klapa Putalj“ i ugodno druženje uz tradicionalno planinarsko jelo,  fažol i kobasice.

Povezani članci

Who's Online

We have 220 guests and no members online