Širi se cesta Zakučac - Naklice

U nazočnosti omiškog gradonačelnika prof. Ivana Škaričića te župana Ante Sanadera i Borisa Majića, člana Uprave Hrvatskih cesta zaduženog za građenje, kao i gradskih vijećnika grada Omiša, te predsjednika Gradskog odbora Naklica i Gata, u Zakučcu su otvoreni radovi na proširenju ceste od Zakučca do Naklica. Prisutnima se obratio gradonačelnik Škaričić kazavši: - O rekonstrukciji ceste već desetljećima se priča i sanja kako će se napraviti cesta od Omiša do Gata. Ona je već sada u funkciji sa spojem na Blatu na Cetini kao dio toga spoja, a kad bude gotova imat ćemo normalnu cestu do Gata. Ostaje nam dio ceste od Gata do Zvečanja, gdje treba izgraditi novu cestu i tada ćemo u potpunosti biti spojeni punim profilom s državnom cestom do Blata na Cetini. To nam je krajnji cilj ...

 Piše: D. Grgat / Slobodna Dalmacija
 Izvor: Slobodna Dalmacija

Župan Ante Sanader je kazao kako je od početka svog mandata za župana dogovarao s omiškim gradonačelnikom proširenje ove ceste koja za srednja i gornja Poljica život znače i Županija će stoga pružiti pomoć.

O značenju ceste, koja će koštati 12,5 milijuna kuna, a bit će gotova do lipnja iduće godine, kao i izgradnji ceste do Blata na Cetini, govorio je Boris Majić, član Uprave Hrvatskih cesta i radove proglasio otvorenima.

Povezani članci

Who's Online

We have 272 guests and no members online