TTTS: Fjaka biker party uz Baru i Majke, Hladno Pivo, Barber Shop, Veronicu Franco,..

Vernica Franco Rock bandDok čekamo da zagrme motori dugoratskih bikera iz MK "Reborn Dalmacija" i da se napokon uputimo na moto feštu na dugoratskoj Glavici, vrijedi napomenuti da ovog vikenda splitski Motoklub “Fjaka” organizira 10. jubilarni Fjaka biker party & open joy i to od 18. do 20. svibnja na Trgovačko Transportnom Terminalu Split (TTTS), točnije na prostoru sajma rabljenih automobila. Glavne zvijezde događaja su ovogodišnji laureati Porina, Goran Bare i "Majke", koji će nastupiti u petak 18. svibnja. Iste večeri nastupit će i “Capoeira” klub Split, te grupe “Barber Shop” i “GT-72”. Za subotu 19. svibnja, u 13 sati, najavljeno je okupljanje za motodefile, a zatim sat kasnije i polazak u panoramsko razgledavanje Splita ...

FJAKA BIKER PARTY

Vikend tulum na TTTS-u uz bajkere, Baru i 'Pivo'

Piše: Diana Barbarić / Slobodna Dalmacija, MB
Izvor: Slobodna Dalmacija

goran bare i majke

Ispred 'O’Hara Music Cluba' bit će upriličen “welcome” ručak za sve ljude dobre volje (zaštićeni naziv jela “Čudomix” kuha član Motokluba “Fjaka” Robert Stipčević, licencirani “Masterchef”), a za vrijeme ručka odvijat će se live koncert grupe “Hladni Tuš”.

Od 17 sati predviđen je početak pet disciplinskih motoigara: vožnja motorom između dva čunja po principu tko će sporije bez dodirivanja tla nogom, guranje prazne bačve prednjim kolom između dva čunja tko prije, potezanje konopa po klubovima i drugim prijavljenim skupinama, hvatanje plutajuće jabuke zubima s rukama na leđima iz maštila s vodom, te igrokaz-natjecanje “Dušo, tata je stigao kući!”

hladno pivo

Nakon proglašenja pobjednika, u 20 sati opet starta koncertni programa i to s predgrupom “Block Sistema”, slijede glavne zvijezde: rock-grupa “Hladno pivo” te dugoratsko-splitska ženska grupa “Veronica Franco”.

Vernica Franco Rock band

Povezani članci

Who's Online

We have 287 guests and no members online