Akcija mladih: Premijerka je smetnja ulasku u EU

VladaNije trebalo dugo čekati reakciju na izjavu premijerke o utjecaju prosvjeda na ulazak Hrvatske u EU. Akcija Mladih uputila je premijerki Kosor otvoreno pismo kojeg prenosimo u nastavku teksta... "Nećemo u Europu gospođo Kosor, ne zbog ogorčenih građana, kojima je ulica ostala jedini izbor za iskazivanje svojeg nezadovoljstva, nego zbog korupcijskih afera, crnih fondova, bivšeg premijera koji trune u zatvorima strane države, na desetke bivših najviših dužnosnika ova zemlje i Vaše stranke koji danas sjede na optuženičkim klupama..."


AKCIJA MLADIH

Zbog Vas gđo. Kosor nećemo u Europu

Izvor: AkcijaMladih.org

bivša Vlada RH

Nećemo u Europu gospođo Kosor, ne zbog ogorčenih građana, kojima je ulica ostala jedini izbor za iskazivanje svojeg nezadovoljstva, nego zbog korupcijskih afera, crnih fondova, bivšeg premijera koji trune u zatvorima strane države, na desetke bivših najviših dužnosnika ova zemlje i Vaše stranke koji danas sjede na optuženičkim klupama.

Nećemo u Europu gospođo Kosor zbog afera Brodosplit, Fimi medija, "Kamioni", korupcije i krađe u državnim firmama HEP-u, Hrvatskim željeznicama, Hrvatskim autocestama, Hrvatskoj poštanskoj banci, Podravci…

Nećemo u Europo gospođo Kosor zbog kriminalne privatizacije u režiji Vaše stranke koja je od jedne bogate zemlje učinila ekonomskog bogalja, ovisnog o stranim kreditima, mrvicama stranog kapitala i nesposobnog da se sam brine o svom gospodarstvu.

Korupcija - to nisam jaNećemo u Europu gospođo Kosor jer Vaša lažna borba protiv korupcije je samo očajnički pokušaj da sperete ljagu s korupcijom izmreženog sustava kojim upravljate, pred očima Europe.

Nećemo u Europu gospođo Kosor jer u ovih 20 godina samostalnosti o kojima pričate, stvorili ste plodno tlo nepotizmu, korupciji, nemoralu i neradu.

Nisu Vam gospođo Kosor krivi građani ove zemlje koji nemaju posao, krov na glavom i ne vide svoju budućnost i perspektivu u ovakvoj zemlji - Krivi ste VI!

Povezani članci

Who's Online

We have 455 guests and one member online

  • admin