Šestanovac: Slučaj sprege s visokom politikom

ŠestanovacNakon 18 godina parničenja između Općine Šestanovac i tvrtke “Splićanka Obuća” d.o.o., vlasništvo Stipe Latkovića, konačno je nepravomoćnom sudskom presudom završen spor nad vlasništvom bivšeg Općinskog doma, u korist Općine Šestanovac. Tom presudom u općinske ruke vraćena je bivša zgrada “Obuće”, koju su vlasnici “Splićanke” početkom privatizacije navodno dobili pod sumnjivim okolnostima. Načelnik Općine Šestanovac Pave Čikeš mišljenja je da treba pričekati pravomoćnost presude, pa tek tada odlučiti što dalje s atraktivnom zgradom u središtu Šestanovca. Također je odlučno dodao da će, ako se ova trakavica nastavi žalbom druge strane na predmetno rješenje, odnosno zatezanjem pravomoćnosti rješenja, cijeli slučaj predati Državnom odvjetništvu ...


‘Splićanku Obuću’ nakon 18 godina sud iseljava iz Doma


Piše: Mladen Nejašmić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Nepravomoćnom sudskom odlukom Stipe Latković će Općini Šestanovac morati vratiti zgradu bivšeg općinskog doma.


Čikeš: Slučaj sprege s visokom politikom

Načelnik vjeruje da postoje indicije da se u predmetnom slučaju radi o sprezi samozvanih gospodarstvenika i visoke politike, a sve na štetu građana Šestanovca.

Međutim, kako kaže, spreman je do kraja braniti interese mjesta, poglavito od onih koji svakodnevno rade na destabilizaciji općine Šestanovac.


Latković bez komentara

O slučaju sporne zgrade u Šestanovcu htjeli smo čuti i mišljenje Stipe Latkovića.

- Ja kao stranka u sporu ne mogu komentirati spomenuti slučaj, to mi je zakonom zabranjeno, kratko je rekao Stipe Latković.

Povezani članci

Who's Online

We have 518 guests and one member online

  • admin