Splitska tvrtka Profico među 50 najbrže rastućih tech kompanija u srednjoj Europi

Konzultantska kuća Deloitte objavila je popis 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija iz zemalja Srednje Europe. Splitska IT tvrtka Profico našla se na 28. mjestu popisa (4. po rastu u Hrvatskoj), što je prvi put u povijesti objava "Deloitte Technology Fast 50 CE" da se na ovom prestižnom popisu našla i jedna tvrtka iz Splita. Čestitam kolegama!
Napomenimo još da se na ovogodišnjem popisu našlo osam tvrtki iz Hrvatske, mahom iz IT sektora. 4. na popisu je Rimac automobili (Sveta Nedjelja), 22. Code Consulting (Vukovar), 25. Telum (Zadar), 28. Profico (Split), 35. Undabot (Zagreb), 40. Hangar 18 (Koprivnica), 45. Gauss (Vukovar) i 49. Infinum (Karlovac).
Nema još nikog iz Omiša ili Dugog Rata, valjda ne zadugo :-))

- Izrazito smo ponosni na naše djelatnike s kojima smo i ostvarili iznimne rezultate, te smo zahvalni klijentima i partnerima što su s nama bili dio cjelokupne priče. U narednim danima proslavit ćemo i 5. godinu poslovanja, samim time ovo priznanje nama ima dodatnu težinu i važnost. U biti, osjećamo se kao da smo tek na početku, i da tek krećemo dalje, samo s puno boljom startnom pozicijom! O nama ćete još sigurno čuti - za medije su izjavili suvlasnici tvrtke Mateo Perak i Ante Matijaca.

Mateo Perak i Ante Matijaca