Ministar Maras najavio besplatne poslovne usluge za poduzetnike početnike

poduzetnici početniciMinistarstvo poduzetništva i obrta priprema projekt besplatnih poslovnih usluga za poduzetnike početnike koji bi trebao započeti prije ulaska Hrvatske u EU, najavio je ministar Gordan Maras na današnjoj završnoj konferenciji projekta "e-Poslovanje - poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja". U paketu besplatnih usluga za start-up tvrtke trebalo bi biti knjigovodstvo, obrada tržišta, informatičke i druge usluge. Cilj je omogućiti poduzetnicima lakše pokretanje posla i smanjenje početnih troškova. Očekuje da bi projekt Ministarstva trebao pridonijeti da što više start-up tvrtki opstane jer ih sada prvu godinu preživi oko 20 posto ...

Ministar Maras najavio besplatne poslovne usluge za poduzetnike početnike

Izvor: Business.hr

Projekt "e-Poslovanje - poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja", čiji su rezultati danas predstavljeni, prvi je projekt sufinanciran sredstvima Europske unije u Hrvatskoj kojemu je cilj poboljšanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva upotrebom elektroničkog poslovanja i elektroničkog trgovanja.

Tijekom 22 mjeseca provedbe educirano je 155 trenera e-poslovanja te izrađena brošura za trenere. Organizirane su i lokalne kampanje za podizanje informiranosti o prednostima elektroničkog poslovanja, a na informativnim seminarima i radionicama sudjelovalo je više od 1200 polaznika.

Povezani članci

Who's Online

We have 83 guests and no members online