'Tigrov ples' dugoratskih mališana iz vrtića Dugi Rat

Dječji vrtić Dugi RatSnimka plesa mališana iz dječjeg vrtića "Dugi Rat“ ušla je u uži krug natjecanja "Tigrov ples" (u vrtićkoj kategoriji) kojem je cilj ukazati na važnost tjelesne aktivnosti i plesa za pravilan rast i razvoj djece, a koji je pokrenut od strane tvrtke Franck. U tijeku je otvoreno online glasanje na posebno kreiranom YouTube kanalu. Glasati se može u razdoblju od od 22. svibnja do 5. lipnja 2013. godine. Pobjednici natječaja "Tigrov ples" bit će vrtić i osnovna škola čije snimke plesa sakupe najveći broj likeova tijekom online glasanja. Pobjednici će biti objavljeni 8. lipnja 2013. godine. Glavna novčana nagrada od petnaest tisuća HRK dodjeljuje se prvoplasiranoj snimci jednog vrtića i jedne osnovne škole. Adresa na kojoj možete glasati za djecu iz dugoratskog vrtića je:   http://www.youtube.com/user/tigrovples/videos

TIGROV PLES

Podržimo dugoratske mališane

Izvor: Dječji vrtić "Dugi Rat"

Tvrtka Franck d.d. je, uz pozitivno mišljenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, pokrenula projekt društveno-odgovornog karaktera pod nazivom "Tigrov ples".

Projekt je osmišljen kao natječaj u kojem mogu sudjelovati svi dječji vrtići te osnovne škole od 1. do 4. razreda u Republici Hrvatskoj, odnosno djeca u dobi od 4. do 11. godina. Cilj projekta „Tigrov ples“ je ukazati na važnost tjelesne aktivnosti i plesa za pravilan rast i razvoj djece.

Kako bi sudjelovali u projektu, dječji vrtići i osnovne škole su trebale poslati video snimku plesa kojeg su osmislila djeca zajedno sa svojim odgajateljima, odnosno učiteljima. Uloga odgajatelja i učitelja je bila da motiviraju djecu na proces osmišljavanja plesa na zadanu instrumentalnu glazbu te na taj način potaknu njihovu kreativnost i želju za tjelesnom aktivnošću i plesom.

Pristigle snimke plesa su se ocjenjivale u dvije kategorije: vrtićkoj i osnovnoškolskoj.

Podržimo naše mališane svojim glasom na stranici http://www.youtube.com/user/tigrovples/videos

Povezani članci

Who's Online

We have 296 guests and no members online