Poziv na edukaciju: Internet marketing u turizmu

Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije organizira u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama gradova, općina i mjesta besplatnu edukaciju za iznajmljivače privatnog smještaja u suradnji sa Marinom Kovačević iz agencije Adprofis i autoricom knjige "Internetom do gostiju: povećajte broj rezervacija privatnog i hotelskog smještaja uz internet marketing“. Tema edukacije koja će se održati u subotu, 20.02. 2016. s početkom u 10 h u prostorijama Osnovne škole "Josip Pupačić" u Omišu je Internet marketing u turizmu - najučinkovitije metode. Samo neke metode zahtijevaju vlastitu web stranicu, dok su mnoge besplatne. Poseban naglasak će biti na primjeni u praksi, odnosno predavač će objasniti kako uz pomoć Internet marketinga popuniti Last minute termine. Potvrdu dolaska potrebno je najkasnije do petka, 19. veljače 2016. poslati putem e-maila ad @ adprofis.com ili na telefon 095/905 9327.

INTERNET MARKETING U TURIZMU

Osim edukacije predavač će održati i prezentaciju knjige "Internetom do gostiju: povećajte broj rezervacija privatnog i hotelskog smještaja uz internet marketing“. Knjiga sadrži sve što treba znati o Googleu, Facebooku, Booking.comu, Airbnbu, Tripadvisoru i drugim aktualnim metodama oglašavanja na internetu. Cijena knjige iznosi 129 kuna, a naručiti se može na www.internetomdogostiju.com.

Predavač Marina Kovačević je specijalist za internet oglašavanje u turizmu s preko 10 godina iskustva. Agencija Adprofis djeluje od 2009. kao brend tvrtke Ad Permanens d.o.o. te je jedna od prvih agencija ove vrste na području Republike Hrvatske. Adprofis je i ovlašteni Google Partner.