Neviđeno na dalmatinskim travnjacima: Potukla se dva suigrača

Bilo je svega u hrvatskim nižim nogometnim ligama, nije rijetkost da je sudac znao dobiti "u jaketu" ili "po tintari", da bi sa “šljivom” ispod oka kući otišao i pokoji protivnički igrač, no u Dugom Ratu, u subotu se dogodilo nešto još neviđeno na domaćim nogometnim travnjavima - potukla su se dva suigrača!
- Kao igrač prošao sam sve, od županijskih od Prve HNL i nešto slično nikad nisam vidio! Žao mi je jer su to mladi momci, tek su počeli s karijerom, kazao je novinaru 24sata.hr Ivica Grbeša, iskusni igrač Orkana,  komentirajući nesvakidašnju situaciju sa subotnje prvenstvene utakmice u Dugom Ratu u kojoj je Orkan uvjerljivo rezultatski svladao ekipu Kamena iz Ivanbegovine, kada su se na dugoratskom travnjaku pored zapanjenih igrača Orkana i cijele publike prvo porječkala, a potom i potukla, dva suigrača Kamena iz Ivanbegovine, Nikola Marić i Ante Maršić! - Prvo su se porječkali, što nije rijetkost ni u višim ligama. Ajde, ništa strašno, no potom su jedan na drugoga krenuli rukama, ostali smo šokirani. Mislio sam da će sve ostati na riječima, a oni su se počeli udarati u lice. Trajalo je to naguravanje, udaranje jedno vrijeme, a potom su ih suigrači razdvojili. Razumijem nervozu i poraz, ali momci imaju 19 godina, još su mladi, nema smisla - objasnio je iskusni Grbeša. Vidjevši da je vrag odnio šalu u sukob su se, ali sa suprotnim namjerama od Marića i Maršića, uključili ostali suigrači, ali i igrači Kamena te ih uspjeli razdvojiti. Sudac Luka Mrčela došetao je do Kamenovih "boksača" i pokazao im crvene kartone. Kolika je bila njihova ljutnja najbolje će vam dočarati to što nisu htjeli zajedno krenuti prema svlačionici. Maršić je s terena izašao na jednu, Marić na drugu stranu.. "Boksačima" slijede četiri utakmice kazne te velika pouka za budućnost da ovakvim ponašanjem sramote klub, prijatelje, obitelj, suigrače, pa i hrvatski nogomet..

KRATAK FITIL I VRUĆE NOGOMETNE GLAVE

Izvor: 24sata.hr

Igrači Kamena stigli su u Dugi Rat i, zahvaljujući lošoj igri i autogolu, do 50. minute gubili 2-0. Naravno, kako to ide, nervoza je rasla, a gostujući trener pokušao ju je smiriti ubacivši u 59. minuti Antu Maršića. Vjerojatno nervozan što nije počeo od prve minute i on se “sjajno” uklopio u naelektriziranu atmosferu. Jer kako drugačije objasniti da je već 11 minuta poslije ulaska - isključen. Okidač, pretpostavljate, prilično bezazlen - krivo dodavanje... I ode sve nizbrdo..

PROČITAJTE VIŠE...

Povezani članci

Who's Online

We have 298 guests and no members online