Kratke upute kako se snaći na novim stranicama

IMATE problema sa snalaženjem na novom portalu DugiRat.com? Ništa nije tamo gdje je bilo, a ovo novo... uff!

Ne brinite, imali smo ih i mi, a u ovom članku ćemo Vas pokušati upoznati sa sadržajem i funkcionalnosti novog weba, te pomoći u pronalaženju novih ali i  "starih" sadržaja.

Osim što vaše omiljene stranice imaju novi vizalni identitet, puno veće promjene dogodile su se "ispod haube". Naime, sa "prastarog" portalskog sutava prešli smo na puno noviji i kvalitetniji CMS, te prebacili "skoro" cijeli sadržaj sa starog site-a. 

Trenutno u novi site nisu "prebačene" Foto Galerije i Forum, a neke stvari poput igrica, rezultata prognoziranja world-cup prvenstava,.. više neće ni biti na novim stranicama.

Dugo smo razmišljali što da učinimo s Vašim komentarima, da li da ih prebacimo na novi site - ili pak ne...

I odlučili smo se za ovo potonje.. Nadamo se da ćete nam oprostiti što smo "izgubili" mnoge vaše odlične komentare na teme o kojima smo pisali ili ih ovdje prenosili. Sreća u "nesreći" jest da smo se ovako "riješili" brojnih "umotvorina" kojima ni nije bilo mjesto među komentarima, a koji su samo opterećivali site.

Za komentiranje u novom siteu koristimo vanjski servis prepun mogućnosti (koje tek treba ispitati i na koje se treba naviknuti :-). 

Pa krenimo više! ...