VIDI nagrade: Najbolje internetske stranice

VIDI nagradeOtkako je svijet zakoračio i u virtualnu dimenziju postalo je jasnim da je prisutnost u njoj i spremnost da se iskoriste svi potencijali tog novog načina komuniciranja nešto što treba prigrliti i iskoristiti. Kako bi i u tom svijetu sve bilo uređenije i kako bi se istaknuli oni koji su uložili dodatni trud u svoje predstavljanje na internetu dodjeljuju se i godišnje nagrade nauspješnijima. Jedna od vrednijih je Vidi Web Top 100 nagrada koja je ove godine podijeljena dvanaesti put. U hotelu Regent Esplanade slavili su pobjednici u 11 kategorija koje je odabrao žiri sa 43 predstavnika medijskih kuća i institucija. Najboljim je proglašen blog VelikaBritanija.net; www.futuradentestetica.com je najbolja korporativna adresa, a u kategoriji Mediji, novosti, oglasnici najboljom je proglašena stranica 24 sata. Za promociju je nagrađena Karlovačka pivovara, IWM Network je najbolji u kategoriji EX U, a Hoteli Baška u Turizmu i putovanjima ...

VIDI WEB NAGRADE

Piše: S.B.V. / Vjesnik
Izvor: Vjesnik

Te su večeri slavili i Consilium grupa (Sport, zdravlje, prehrana), SRCE (kategorija Vladine organizacije i državne institucije), Biologika (Znanost, obrazovanje i kultura), H.W.T. (Zabava, moda, glazba) i Croatia Airlines (najbolji mobilni web).

Priznanje Zlatno Teslino jaje dodijeljeno je Mati Rimcu za Battery Managament System (BMS) i Institutu Ruđer Bošković za 4D termografski sustav u kategoriji akademskih institucija.

Među velikim tvrtkama najbolji je ovaj put Ericsson Nikola Tesla i njihov sustav Mobile Health, a od malih tvrtki Nanobit. Premijerkinom web-nagradom diči se pak tvrtka Knopso.