Besplatne radionice za poduzetnike

Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani prijavite se na besplatne poslovne edukacije i interaktivne radionice u Splitu, 27. listopada 2017., u Županijskoj komori Split na Rivi, Obala Ante Trumbića 4. Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Edukacija Krešimira Jusupa iz HT-a o "Cloud uslugama“ će vas naučiti kako uspješno voditi poslovanje i kada niste u uredu, a edukacija gospođe Željke Marić iz Hitro.hr-a "Kako pokrenuti svoj vlastiti posao i koji pravni oblik odabrati?“. Glavni i završni dio dana je dvosatna radionica "Umijeće rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu“ koju će održati gospodin Tonči Drlje iz Visoke škole Aspira. Na radionici ćete moći iz prve ruke saznati koja su to očekivanja gostiju i o čemu ovise, kako ostaviti dobar prvi dojam i kakav utjecaj osobni stavovi mogu imati na kvalitetu rada s gostima. No to nije sve..

Izvor: Poslovni dnevnik

Poslovni uzleti već se četiri godine održavaju diljem Hrvatske s ciljem promicanja malog i srednjeg poduzetništva i povećanja njihove konkurentnosti na tržištu, a krajem listopada poduzetnici i obrtnici iz Splitsko-dalmatinske županije imat će jedinstvenu priliku sudjelovati na ovoj poslovnoj manifestaciji i pospješiti svoje poslovne i prodajne vještine.

Manifestaciju će otvoriti organizator projekta i zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, Mislav Šimatović i Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije.

Polaznicima edukacija ove će godine nakon pozdravnih govora Anđelko Katavić predstaviti "Program Splitsko-dalmatinske županije", a potom će lokalni poduzetnici raspravljati o načinima razvoja poduzetništva.

Nakon prve pauze slijedi 30-minutna edukacija Krešimira Jusupa iz HT-a o "Cloud uslugama" koja će vas naučiti kako uspješno voditi poslovanje i kada niste u uredu, a potom i gospođe Željke Marić iz Hitro.hr-a o tome "Kako pokrenuti svoj vlastiti posao i koji pravni oblik odabrati?".

Glavni i završni dio dana je dvosatna radionica "Umijeće rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu" koju će održati Tonči Drlje iz Visoke škole Aspira. Na radionici ćete moći iz prve ruke saznati koja su to očekivanja gostiju i o čemu ovise, kako ostaviti dobar prvi dojam i kakav utjecaj osobni stavovi mogu imati na kvalitetu rada s gostima.

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.

Dođite i vi u petak 27. listopada u Vijećnicu Splitske Županijske komore i napravite korak naprijed u svom poslovanju!

Povezani članci

Who's Online

We have 600 guests and no members online