Posezona i 40 posto jeftinija od špice

turisticaOd subote vlasnici turističkih objekata počinju nuditi prve popuste kojima najavljuju izlazak iz ljetne turističke špice, a sve će kulminirati početkom rujna, kada će cijene u hotelima, kampovima i agencijama pasti i za 40 posto u odnosu na tražene iznose u vrhuncu sezone. Potencijalnim putnicima u razdoblju kada se još može uživati u kupanju i suncu najisplativiji odmor ponudit će se u rujnu. U rujnu nam dolaze turisti koji znaju uživati. Mir je, nema buke, more je još toplo, a cijene su pitomije od onih u srcu sezone ...


POSEZONA

Posezona i 40 posto jeftinija od špice

Piše: Davor Verković / Vjesnik
Izvor: Vjesnik

"U rujnu nam dolaze turisti koji znaju uživati. Mir je, nema buke, more je još toplo, a cijene su pitomije od onih u srcu sezone. Ljudima koji nemaju školarce preporučujem rujan jer će se odlično provesti, a pogotovo ove godine kada najavljuju topli deveti mjesec.

Mnogi gosti ostavljaju odmor za posezonu, i to ne samo zbog nižih cijena nego zbog ugođaja koji nema dodirnih točaka s ljetnim kaosom", kaže Šime Klarić, predsjednik Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela.

Povezani članci

Who's Online

We have 191 guests and no members online