Košarka: Žižić ide prema Cedeviti

Nekadašnji hrvatski košarkaški reprezentativac, Andrija Žižić, karijeru bi, nakon niza godina provedenih u inozemstvu, mogao nastaviti u Hrvatskoj, prema svemu sudeći u jednom od zagrebačkih klubova. Najzainteresiraniji za usluge 29-godišnjega centra su Cedevita i Zagreb koji su sa Žižićem već stupili u kontakt i ponudili mu ugovor, dok ni Cibona, iako je prvospomenuti dvojac klubova zasad u prednosti, nije potpuno imuna na mogućnost da angažira Žižića. Bivši član Splita CO igrao je tijekom karijere i za Cibonu, Barcelonu, Olympiacos, Panathinaikos, a prošle sezone nastupao je za turski Galatasaray i španjolsku Zaragozu. Ovoga ljeta bio je na korak do odlaska u njemački Bamberg, ali je na koncu transfer ipak stopiran ...

DUĆANIN SE VRAĆA KUĆI

Iznenađenje, Žižić ide prema Cedeviti

 Piše: F. Vulas / Slobodna Dalmacija
 Izvor: Slobodna Dalmacija


Iako je posljednjih sezona karijera Andrije Žižića u padu, povratak košarkaša koji je nastupao u nekim od najboljih europskih klubova u Hrvatsku, ipak je svojevrsno iznenađenje. Ime novoga Žižićeva kluba trebalo bi se znati u narednim danima.

Andrija Žižić

Cedeviti, koju vodi bivši trener Splita CO Slobodan Subotić, nedostaje centar, a razlog više za Žižićev dolazak je i njegovo prijateljstvo s novim razigravačem momčadi iz Sutinskih vrela, Srđanom Subotićem, također bivšim članom "žutih".

Zagreb je također vrlo ozbiljno zagrizao za Žižića, no mnogo će ovisiti o raspletu statusa Ante Tomića.   

Povezani članci

Who's Online

We have 693 guests and no members online