Investitori, evo prave prilike: Prodaje se hotel 'Dalmacija' u Dugom Ratu

Hotel "Dalmacija" u Dugom Ratu trebao je nakon dovršetka rekonstrukcije biti otvoren još 2011. godine, ali slijedom nesretnih i tragičnih okolnosti nije otvoren ni do danas.. Prolazile su turističke sezone, čak pet njih je iza nas, a hotel i dalje zjapi prazan. No to bi se uskoro moglo i promijeniti.. Vlasnik hotela oglasio je (i na popularnom Njuškalu!) prodaju bivšeg hotela "Dalmacija" u Dugom Ratu. Prodaje se zgrada hotela s 60 soba raspoređenih na 7 etaža, sala za svatove kapaciteta do 400 osoba, parkiralište ispred objekta, podrum ispod objekta te dva lifta. Površina objekta je 1550 m2, a površina parcele 3800 m2. Vlasništvo objekta je čisto, bez tereta. Hotel nije u funkciji, potrebno je dovršiti radove renoviranja koji su rađeni 2011. godine te nisu u potpunosti dovršeni. Predviđena kategorizacija objekta je hotel s 4 zvjezdice, a postoji rješenje dogradnje hotela na 160 soba i podizanja kategorizacije objekta na 5 zvjezdica. Zainteresirani uz prethodni dogovor s vlasnikom mogu pregledati hotel kojeg vlasnik cijeni na 31,4 milijuna kuna (oko 4,2 mil. eura)..

INVESTITORI, EVO PRAVE PRILIKE:

Prodaje se hotel "Dalmacija" u Dugom Ratu

Piše: Mladen Banović

Hmm.. pada mi na pamet.. evo našem drugom investitoru, našim dragim "Englezima", jedinstvene prilike da takoreći preko noći napokon i konačno i krenu s mrtve točke s svojim hotelskim biznisom u Dugom Ratu.

samački hotel u dugom ratu

Ne tribaju ništa graditi kad im se to (očito) već ne da, niti išta sanirati kad već u zadnje dvije godine (od kada teče četverogodišnji period za sanaciju terena po sa državom zadnjem usaglašenom sanacijskom planu) nisu niti krenuli, ne tribaju se i dalje "svađati i tužakati" sa državom, njenim Uskocima i ministarstvima, njihovim bivšim i još starijim (i još nesposobnijim) garniturama politički postavljenih zgubidana, valja im samo dovršiti rekonstukciju postojećeg dugoračkog hotela, eventualno podignuti katgegorizaciju na zvjezdicu više i napokon krenuti, već u rano proljeće 2017., u lukrativni turistički biznis koji se izgleda jedini "isplati" u Hrvatskoj.

Korenat Point Resort

A vlasništvo objekta je, rekosmo, sasvim čisto, bez tereta, zabilježbi, plombi, a teren i okoliš bez živahnih metala! Prava prilika, rekoh već!  A već u prostorne planove uplanjene T1 i T2 zone kompleksa "Dalmacija" u Dugom Ratu, odnosno "Korenat Point Resorta", sa svojim nesaniranim "brdašcima" šljake i "bazenima", lako će već preprodati na svjetskom nekretinskom tržištu velikim i ozbiljnim igračima koji doista namjeravaju i žele ovdje krenuti u veću brownfield investiciju u hrvatski turizam.

dugi rat

Povezani članci

Who's Online

We have 280 guests and one member online

  • admin