Caritas i Lidl: Pomagati je lako

Hrvatski Caritas i ove godine nastavljaja suradnju s trgovačkim lancom Lidl Hrvatska u humanitarnoj akciji "Pomagati je lako!". Akcija provodi se prikupljanjem prehrambenih i higijenskih proizvoda za socijalno ugrožene obitelji i pojedince, korisnike pomoći nad/biskupijskih Caritasa diljem Hrvatske, a realizira se tako da građani u trgovinama Lidla kupljene proizvode koje žele darovati odlažu u za to predviđeni prostor u trgovini, a Caritas ih raspodjeljuje korisnicima. Akcija traje od 22. listopada 2013. do 12. prosinca 2013., pa ako kupujete u Lidla znate što Vam je činiti.. :-))

HUMANITARNA AKCIJA

Pomagati je lako

Izvor: Caritas

Lidl će po završetku ovogodišnje akcije korisnicima pomoći nad/biskupijskih Caritasa donirati 100.000,00 kuna u proizvodima. Početak akcije obilježit će se u utorak, 22. listopada 2013., u 10:45 sati, u Lidlovoj trgovini  na adresi Poljička cesta 37, 21 000 Split.

Uzvanicima i neizbježnim političarima pridružit će se i Oliver Dragojević, Doris Dragović, Joško Čagalj Jole i klapa "Pasika" – a očekuju se i Jelena Rozga i Dražen Zečić - koji će kao Caritasovi volonteri poticati građane na sudjelovanje u akciji.

Povezani članci

Who's Online

We have 668 guests and no members online