MOST: Hrvatskoj su potrebne promjene, odaberite one koji imaju snage, znanja, iskustva, volje i odgovornosti to učiniti

Čelnik Mosta nezavisnih lista i gradonačelnik Metkovića Božo Petrov rekao je u nedjelju u Zagrebu da su Hrvatskoj potrebne promjene, a da je Most simbol i platforma koja povezuje ljude. Birači trebaju odlučiti hoće li dati povjerenje njima, koji su u svojim sredinama stalno radili i učinili najviše što su mogli, ili onima koji su tek posljednjih pola godine mandata počeli nešto raditi. U posljednjih 20 godina bilo je puno obećanja, a jako malo ostvarenog, a nama je na prvom mjestu Hrvatska, poručio je Petrov u obraćanju brojnim članovima i simpatizerima. Omiški gradonačelnik Ivan Kovačić kazao je kako Most okuplja ljude koji su u svojim sredinama pokazali kako imaju snage, znanja, iskustva, volje i odgovornosti boriti se za javni interes i koji su voljni to pokazati i na nacionalnoj razini..

Izvor: Hina

Član Mosta nezavisnih lista Drago Prgomet rekao je kako okupljaju ljude bez političke pozadine i lobija, koji nisu korumpirani licemjeri i isključivi, već pošteni i odgovorni, čine ono što govore i jesu za politički dijalog.

Nismo političke kukavice i ne bježimo od sučeljavanja s drugim političkim idejama, istaknuo je. Nudimo građanima veliku šansu da na ovim izborima, umjesto dvije dosad podjednako neuspješne opcije, izaberu novu i uspješnu koja se zove Most, poručio je Prgomet.

Sveučilišni profesor Ivan Lovrinović, koji je Mostu nezavisnih lista pristupio zajedno s udrugom Promijenimo Hrvatsku, rekao je kako je zemlji potreban novi makroekonomski pristup koji će Hrvatsku dići na noge.

U Hrvatskoj treba provesti rekonstituciju države i ostvariti vertikalu između rada i kapitala, jer je država u sukobu s radnicima i poduzetnicima, a poduzetnici međusobno i sa sindikatima i sustav je u potpunom neredu, naglasio je Lovrinović.

Nazočnima su se prigodnim riječima obratili i načelnica općine Velika Kopanica Ružica Vukovac, načelnik općine Tompojevci u Vukovarsko srijemskoj županiji Tomislav Panenić i drugi.

Povezani članci

Who's Online

We have 346 guests and no members online