Dražen Zečić na večernjoj nedjeljnoj misi s dugoraćanima

Jučer na večernjoj svetoj misi u crkvi sv. Josipa u Dugom Ratu, prisustvovao je i na kraju svjedočio o svom životu i vjeri Dražen Zečić. Svojom iskrenošću, jednostavnošću i dubinom izgovorenoga, Dražen sigurno nikoga nije ostavio ravnodušnim. Jedna od temeljnih stvari koju nam je između ostaloga Dražen htio poručiti je bila i ta da za svoju vjeru, svoje ideale se treba boriti, bez kompromisa, bilo u zgodno ili nezgodno vrijeme, makar to uključivalo i razne nevolje koje mogu doći kao posljedica toga stava. Dražen je također jako pohvalio naš VIS DAVID, koji ga je, kako je sam rekao pozitivno iznenadio i ''dotakao'' što je sigurno nešto najvažnije u glazbi. Hvala Draženu na prekrasnom svjedočanstvu koje nas je sve obogatilo, a susreta sa njim će i u budućnosti još biti ...

Tekst i foto: Župa Dugi Rat

Dražen Zečić s dugoraćanima na misi

Dražen Zečić s dugoraćanima na misi

Dražen Zečić s dugoraćanima na misi

 NAJAVA

Izvor: Župa Dugi Rat

U ovu svetu nedjelju, 22. ožujka 2015. u 18 sati, na večernjoj svetoj misi u crkvi sv. Josipa u Dugom Ratu, poznati hrvatski pjevač Dražen Zečić progovorit će o svom životu i vjeri koja je neizostavni dio njegova života.

Uistinu se veselimo ovom susretu Dražena sa našim vjernicima i vjerujemo kako će taj susret biti pravo obogaćenje za sve nas. Na svetoj misi pjeva naš VIS David koji od ove nedjlje pjeva i na večernjim misama.

Vidimo se..

Povezani članci

Who's Online

We have 132 guests and no members online