Tafrinom kampu u Stobreču nagrada za simpatičnost

kamp StobrečTalijanska udruga kampera dodijelila je kampu u Stobreču nagradu za simpatičnost i ekologiju. Ta je vijest iznenadila i samog Ivicu Tafru, našeg dugoraćanina i vlasnika stobrečkoga kampa, koji nosi službeni naziv "Camping Stobreč-Split". - Pročitao sam tu vijest na e-mailu, ali još točno ne znam o čemu je riječ. Svakako mi je drago da smo dobili priznanje. U kampu istodobno može boravati oko 1.500 osoba, a imamo 350 jedinica na kojima kamperi borave sa svojim vozilima, kazuje Ivica Tafra ...


NEKAD ODLAGALIŠTE SMEĆA

 

Kampu u Stobreču nagrada za simpatičnost

Piše: Ivica Marković / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Kamp koji je 15-ak godina zjapio prazan i bio ruglo, počeo sam uređivati 2006., a počeli smo raditi 2007. godine, kaže njegov vlasnik Ivica Tafra.

kamp Stobreč


Sva mjesta popunjena

Ivica Tafra- Svaka ta jedinica ima električnu energiju, a većina ih ima priključak na kanalizaciju, dodaje Tafra.

Popunjenost kampa je odlična, pogotovu u srcu sezone, kada se teško može naći slobodno mjesto.

kamp Stobreč- Vrlo smo dobro prihvaćeni i imamo većinom inozemne goste. Najviše nam dolaze Francuzi, Nizozemci, Nijemci i Talijani. U prosjeku kod nas gosti borave četiri dana, iako je prosječni boravak u hrvatskim kampovima sedam dana. Svu zaradu ulažemo u nove projekte jer želimo biti još bolji.

Sada trenutačno imamo dvije zvjezdice, a od iduće godine ćemo ih imati četiri. Upravo nam je nedavno bila inspekcija Ministarstva turizma koja nam je rekla što sve moramo učiniti kako bismo dobili četiri zvjezdice. Četiri zvjezdice su “plafon” u Hrvatskoj, a mi to želimo ostvariti, govori Ivica Tafra.

Stobrečko-splitski kamp površine je pet hektara iako neki hrvatski kampovi znaju biti veličine i do 80 hektara.

kamp Stobreč- Nemamo se više gdje širiti, no i u takvom “malom” kampu, koji je po svojoj površini srednje veličine, imamo sve moguće sadržaje, od ugostiteljskih do sportskih.

Još ćemo ga dodatno oplemeniti kako bi našim gostima bilo još udobnije. Brinemo o ekologiji i svemu onome što spada pod našu jurisdikciju, bilo s mora ili kopna, zaključuje Tafra.

Iznenađenje je bilo to veće jer Ivica Tafra kaže da uopće nisu znali da ih netko ocjenjuje i da će ući u konkurenciju za nekakvu nagradu.

Povezani članci

Who's Online

We have 505 guests and no members online