RK Hrvatski Dragovoljac - RK Ivančica 35:26

RKHD - IvančicaIgrači Ante Plazibata su još jednom potvrdili kako im je zaista mjesto među prvoligašima, a još jedna odlična utakmica na domaćem parketu pokazala je kako Dugoračani imaju realne izglede za ostanak u ligi. Ovaj put na Gripama je stradala Ivančica koja je samo u prvih 10-ak minuta bila ozbiljan protivnik. Tako su se gosti držali do 7:7. a nakon toga domaći dolaze do prednosti od tri pogotka razlike, koja su odličnim protunapadima i preko raspoloženih Galiota i Kambera do kraja prvog dijela povećali na visokih 20:13 ...


SPLIT
Mala dvorana SC Gripe.

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - RK IVANČICA   35:26 (20:13)

RKHD - Ivančica

Piše: I.Maraš / Sportske Novosti
Foto: Ranka Čizmić / rkhd.hr
Izvor: Sportske Novosti

U nastavku nije bilo gotovo nikakvih dilema, domaći su čvrstom obranom diktirali tijek susrela, pa je do kraja bilo samo pitanje s koliko će golova razlike Ivančani krenuti kući.

Osim navedenih strijelaca koji su postigli čak 22 domaća pogotka, treba pohvaliti vratara Previšića kao ključnu prevagu na strani jednog od konkurenata Ivančanima u društvu najboljih.

Kod gostiju jedini koji su se uspjeli istaknuti, više pogocima nego i samom igrom bili su Gotal i K. Stefičar s po 6 pogodaka.

RKHD - Ivančica


RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC:

Previšić,  Kamber 10,Plazibat 1, Vuković, M.Perić 1, F.Pleić 3. Klarić 1, Galiot 12 (4), L.Perić, I.Pleić 1, Bušić. Kaša, Šolić 1, Stipičić 5, Pivac, Čizmić.
Trener: Ante Plazibat

RKHD - Ivančica

RK IVANČICA:

Matučec. Ćibarić, Gotal 5, Brezovec, Žimbrek 2. Jakopović 1, Zujić 2, Težak 1, Putarek 2, Ivanušić 1, R.Stefičar 3, Bregović, K.Štefičar 6(1), Grd, Peček2.
Trener: Dragutin Tarabuš.

Igrač utakmice: Marko Galiot Zele

RKHD - Ivančica

Sedmerci: RK HD 5(4), Ivančica 4(1);
Isključenja: RK HD 12,lvančica 10 min.

RKHD - Ivančica

Suci: Matić (Petrinja) i Zećević (Zagreb).

{gallery}galerija/20110410_rkhd_ivancica{/gallery}

Povezani članci

Who's Online

We have 354 guests and no members online