CroCities: Mobilni turistički vodič Osijeka

CroCities - OsijekPrva iz serije mobilnih aplikacija – turističkih vodiča za hrvatske gradove: CroCities – Osijek, zasnovana na vlastitom mobilnom CMS rješenju Vukovarske tvrtke k-informatika, osvanula je na internetu u Appleovom i Android dućanu aplikacija te izazvala značajan interes javnosti. Aplikacija "CroCities – Osijek" donosi najvažnije informacije koje mogu pomoći posjetiteljima najvećeg grada istočne Hrvatske, ali i Osječaninama kojima zatrebaju servisne informacije. Na dohvat kažiprsta su najvažnija mjesta za posjetiti, pozicije na karti, opisi na više jezika, kulturni, sportski, gastronomski kapaciteti Osijeka.. ukratko sve što treba imati jedan elektronski turistički vodič ...

PROJEKT CROCITIES

Projekt "CroCities" zamišljen je kao serija turističkih vodiča hrvatskih gradova. Ono što CroCities treba razlikovati od drugih sličnih aplikacija su originalne slike, prekrasne panorame od 360 stupnjeva, te iscrpne i aktualne informacije o svemu što bi posjetitelj jednog grada trebao znati.

U nadolazećim mjesecima mladi Vukovarci planiraju napraviti i mobilnu aplikaciju za grad Zagreb, Varaždin i Samobor, a ovisno o interesu i količini downloada, planiraju raditi i na mobilnim aplikacijama za gradove na Jadranu.