Matija Babić: umjesto prazničke čestitke..

Matija Babić, pokretač i vlasnik portala Index.hr, danas najrelevantnijeg portala u Hrvatskoj, na svom je facebook profilu komentirajući PDV koji se neće smanjiti niti za predizborno obećanih 1%, napisao sljedeće. Pročitajte..

"PDV se neće smanjivati jer većina Hrvata to ne želi. Većina Hrvata to ne želi jer ionako ne rade ništa nego sišu proračun i one koji poreze plaćaju.
Ponovio sam milijun puta: Hrvatska se ne može mijenjati na bolje. Hrvatska ne može evoluirati, to su priče od lažova za idiote. Nema vlasti koja se može rušiti jer problem i nije korumpirana vlast nego parazitska većina čije interese korumpirana vlast štiti. Većinu ne možete pobijediti niti nadglasati, ali možete ih prestati hraniti.
Hrvatsku ne možete promijeniti na bolje, ali možete svoj život.
Bježite.
(Na kraju će apsolutno svi u privatnom sektoru shvatiti ono što više od desetljeća ponavljam. Moje stavove neće smatrati ekstremnima nego pukim dobronamjernim navođenjem činjenica. Nažalost prekasno. Jer da smo pravodobno kao privatni sektor postavili ultimatum javnom, sve je moglo biti drugačije. No korisni idioti brojali su noćenja i uvjeravali beskorisne idiote da stvari nisu tako loše i da će biti bolje.
Ha, OK.)"

Izvor: FB Matija Babić