Ispovijest: Prodavala sam tijelo zbog nezaposlenog muža i dvoje male djece..

Ispovjest- Nisam ja nikakva "madam", niti sam ikoga podvodila i bilo kome namještala ikakve muškarce. Radila sam to što sam radila isključivo zato jer mi je muž bio nezaposlen, nije imao sredstava dugi niz godina, a trebala sam prehraniti svoje dvoje djece. A osim toga sve je to sad stvar prošlosti jer sam se davno prestala baviti time – komentirala je novinaru Slobodne Dalmacije svoj slučaj  A.V. (23) iz Splita koju Općinsko državno odvjetništvo tereti za podvođenje triju djevojaka na osnovi čega je, prema optužnici, zaradila najmanje 28 tisuća kuna ...

ISPOVJEST SPLIĆANKE

Prodavala sam tijelo zbog muža i dvoje djece..

Piše: Vladimir Urukalo / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Po optužnici, ona je “pod sobom” imala tri djevojke kojima je organizirala sastanke s mušterijama za otprilike 100 eura po satu, a ona bi za tu uslugu uzimala 300 kuna provizije.

ispovjest splićanke- Ovdje se radi o nečemu što je vani sasvim normalno, a meni zbog toga, evo, sude. Traže za mene dvije godine zatvora, a za šta? Nekidan čitam u novinama da čovik ubije nekoga, pa dobije dvije godine, neki ukradu milijune, pa ne budu niti dana u zatvoru, a mene žele staviti iza rešetaka. Sve sam to radila radi dice. Jer triba ih voditi na sport, u vrtić, nema toga što im nisam priuštila jer sam jedina u obitelji imala prihode.. – govori mlada i atraktivna crnka dodajući kako to što je radila nije nikakav luksuz, niti je ona ikakva “moćna madam”.

Na pitanje kako sad, nakon što se prestala time baviti, prehranjuje djecu i kako sada živi, odgovara da se zaposlila u jednoj tvrtki i da radi za plaću od 2.800 kuna.

- Šta me navelo da prestanem? Hmm, pa shvatila sam da to više nije to, da mi to ne triba u životu, da iman dvoje svojih anđela i da ne želim da im netko to sutra govori. To sve je za mene stvar prošlosti, bez obzira na ovaj kazneni postupak koji se sad vodi – kaže A.V. ustvrdivši da je po Splitu vrlo raširena prostitucija, da se praktički “svaka druga mlada cura bavi s tim”...

PROČITAJTE VIŠE ...