Coders’ Kitchen meetup: Uvod u JHipster - predavanje za (junior) programere

Programere i sve koje zanima vrli ICT svijet, pozivamo na sljedeće izdanje Coders’ Kitchen meetupa u kojem će Vas Maurerovi "kuhari" upoznati s JHipster open source platformom za napredno generiranje koda.
Coders’ Kitchen je ciklus zanimljivih razgovora i korisnih praktikuma o raznim tehnološkim temama, sponzoriranima od strane IT tvrtke Maurer Electronics Split.
U četvrtak, 07. prosinca 2022., s početkom u 19 sati u prostorijama PICS-a na splitskom FESB-u (Ruđera Boškovića 32), predavanje na hrvatskom jeziku "Uvod u JHipster" održati će Mladen Banović iz tvrtke Maurer Electronics Split (dio njemačke grupacije Bundesdruckerei).
JHipster je otvorena platforma za napredno generiranje koda koju koriste i podržavaju brojne svjetske kompanije za brzu izadu prototipa modernih web aplikacija ili mikroservisa, a posebno je pogodna i za eksperimentiranje i učenje raznih backend i frontend tehnologija kroz generirani kod zasnovan na predlošcima iskusnih seniora ili arhitekata iz JHipster zajednice otvorenog koda.
Glavni fokus ovog uvodnog predavanja biti će prikaz mogućnosti koji ovaj alat pruža pri učenju ili proširenju usvajanja znanja iz novih tehnologija, kroz analizu primjera generiranog koda u raznim tehnologijama, kroz primjere dobrih programerskih praksi i standarda u tim tehnologijama, te kroz brzo postavljanje kostura ili prototipa aplikacije otvorene arhitekture te njene integraciju s ostalim tehnologijama, što je često početnicima u novim tehnologijama i najteži (prvi) korak.
Prijave su otvorene ovdje.
Sponzor događanja, Maurer Electronics Split, i ovog će puta osigurati pizzu i piće kako bismo nakon predavanja i Q&A sesije mogli nastaviti ugodno druženje u prostorima PICS-a na FESB-u.
Vrijedi spomenuti i da, ako si zainteresiran/a za mogućnosti studentske prakse, studentskog usavršavanja kroz pohađanje MES Akademije i zapošljavanja koje nudi Maurer, možeš razgovarati s organizatorima nakon predavanja.
Vidimo se u četvrtak navečer!

CODERS' KITCHEN - Tech talks from Maurer-Electronics Split

Uvod u JHipster - predavanje za (junior) programere


Četvrtak, 07.12.2023. u 19 h, u prostorijama PICS-a na FESBu, Ulica Ruđera Boškovića 32, Split

Poveznica na meetup i prijave.
 

 

Maurer Electronics Split