Kako produžiti turističku sezonu?

Više od 110 uglednih inozemnih organizatora putovanja i predstavnika velikih turističkih agencija iz cijelog svijeta stiže u Split, koji će biti domaćin ovogodišnjeg poslovnog susreta i inspekcijskog putovanja srednjom Dalmacijom, pod nazivom "Buy Croatia", koje organizira HTZ i TZ Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama. Poslovne radionice tog tipa su radni susreti hrvatskih i inozemnih turističkih gospodarskih subjekata, a rezultat tih susreta je povećanje broja stranica o Hrvatskoj u brošurama stranih partnera te jače naglašavanje različitosti turističke ponude na tržištu. Naravno, krajnji rezultat svih aktivnosti projekta "Buy Croatia" jest povećanje broja gostiju u organiziranim dolascima, te na produženju sezone ...

BUY CROATIA
U SPLITU 110 OPERATIVACA IZ CIJELOG SVIJETA

 
Kako produžiti turističku sezonu?
 

Piše: Ružica Mikačić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

 

Na radionici u Splitu sudjeluju turistički operativci iz svih europskih zemalja, te Japana i SAD-a, a  tijekom svojega četverodnevnog boravka u Splitu, posjetiti će i Omiš, Makarsku rivijeru, Trogir, te otoke  Brač i Hvar.

Omiška plaža

Na svečanom okupljanju u Splitu bit će im priređen prijam na Vestibulu, a tom prigodom će prisustvovati i prvoj ovogodišnjoj smjeni Dioklecijanove straže na Peristilu. Na svečanoj večeri u Podrumima Dioklecijanove palače pozdravit će ih direktor HTZ-a Niko Bulić i gradonačelnik Splita Ivan Kuret.
 
Inače, ugledni poslovni partneri iz svijeta dolaze u pratnji direktora predstavništava HTZ-a, a bit će smješteni u hotelu "Le Meridien Lav", u kojemu će u subotu imati i poslovne razgovore s više od 70 prijavljenih hrvatskih turističkih operativaca iz hotela i agencija s cijelog Jadrana.

Povezani članci

Who's Online

We have 244 guests and one member online

  • admin