FutureBrand: 'Hrvatska je zvijezda u usponu'

Prema istraživanju konzultantske kuće FutureBrand Hrvatska, Kina te Ujedinjeni Arapski Emirati u sljedećih pet godina postat će vodeće svjetske turističke destinacije. O Hrvatskoj se govori kao o „jednoj od najautentičnijih zemalja koja nudi Mediteran kakav je nekad bio“ (hmm... ljepo je čuti da HTZ-ov marketing polučuje rezultate.. op.ur.), a FutureBrand poziva da Hrvatsku posjete oni koji žele posebno iskustvo. Kao najbolje zemlje za umjetnost i kulturu, prema mišljenju turista, su Italija, Francuska i Egipat, a kao najbolje zemlje za poslovanje izabrane su SAD, Njemačka i Velika Britanija (sasvim je rayumljivo da nas ovdje nema.. op.ur.). Hrvatska se našla i na listi najpodcjenjenijih zemalja, uz bok Brazilu i Vietnamu ...

MOŽDA I DOGODI SE ČUDO...

Izvor: Business.hr
 
Prema istraživanju konzultantske kuće FutureBrand Hrvatska, Kina te Ujedinjeni Arapski Emirati u sljedećih pet godina postat će vodeće svjetske destinacije.

Po treći put zaredom Australija je osvojila titulu najprepoznatljivijeg brenda u svijetu, a prema istraživanju tome su joj pripomogle i turističke kampanje s modelima u bikiniju. (Hmmm... kako se mi toga nismo sjetili?! Našim Cropixima ne trebaju ni modeli, dovoljno je ljeti otići skoro na bilo koju plažu i zatražiti od prisutnih krasotica dozvolu za fotografiranje... op.ur.)
 
Drugo mjesto u godišnjem istraživanju o najprepoznatljivijim turističkim zemljama zauzela je Kanada, koje je prošle godine bila šesta, a SAD je skliznuo sa drugog na treće mjesto. Ostale zemlje u top 10 su Italija, Švicarska, Francuska, Novi Zeland, Velika Britanija, Japan i Švedska.
 
Kao najbolje zemlje za umjetnost i kulturu, prema mišljenju turista, su Italiji, Francuska i Egipat, a kao najbolje zemlje za poslovanje izabrane su SAD, Njemačka i Velika Britanija.
 
Hrvatska se našla i na listi najpodcjenjenijih zemalja, uz bok Brazilu i Vietnamu.

Povezani članci

Who's Online

We have 386 guests and no members online