HTZ u Beču: Uspješno predstavljanje Hrvatske

turisticeHrvatska se uspješno predstavila na najvećem austrijskom turističkom sajmu od 14. do 17. siječnja u Beču, ocijenio je direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Austriji Ranko Vlatković. - "Hrvatska je u trendu", izjavio je direktor bečkog Sajma Mathias Linbeck, označivši sajam kao turistički barometar za ovu godinu. - "Blizina će ove godine igrati veliku ulogu, odnosno odredišta koja su dostupna za nekoliko sati automobilima. Hrvatska je primjer za to, kao Italija, Grčka... Mislim da je Hrvatska veliki dobitnik na Sajmu, a to pokazuje interes posjetitelja" - rekao je Linbeck ...


BEČ

Hrvatska je u trendu

Izvor: Hina

sajmovi- "Interes medija poslovnih partnera i posjetitelja bio je jako velik", izjavio je Vlatković. Lani su Hrvatsku posjetile 863.000 austrijskih gostiju, što je 10 posto više u odnosu na pretprošlu godinu, a ostvarili su 4,6 milijuna noćenja, što je 12 posto više.

- "Bit ćemo jako zadovoljni ako se taj broj dolazaka austrijskih turista u Hrvatsku poveća za jedan do dva posto", kazao je Vlatković rekavši da se već provode velike pripreme za sudjelovanje na sajmovima u Salzburgu, Linzu, kao i Sajmu nautike u Tullnu.

Povezani članci

Who's Online

We have 809 guests and no members online