Uručene godišnje turističke nagrade

Na Danima hrvatskog turizma u Bolu na Braču u četvrtak navečer su uručene godišnje turističke nagrade Plavi i Zeleni cvjetovi za drugoplasirana i trećoplasirana najbolje uređenih mjesta primorske i kopnene Hrvatske iz ovogodišnje HTZ-ove akcije "Volim Hrvatsku". Uručene su i nagrade Hrvatske radiotelevizije (HRT) i Hrvatske gospodarske komore (HGK) Turistički cvjetovi - kvaliteta za Hrvatsku za druga i treća mjesta iz akcije ocjenjivanja odredišta, hotela, plaža, marina, kampova, wellness centara i pojedinaca. Među drugonagrađenima i trećonagrađenima Plavim odnosno Zelenim cvjetovima su Dubrovnik, Zadar, Rovinj, Makarska, Vodice, Vrsar, Karlovac, Sisak, Ðakovo, Zaprešić, Labin i Daruvar ...

TURISTIČKE NAGRADE
 
 Izvor: HINA, Slobodna Dalmacija
 
Druge i treće nagrade Turistički cvjetovi-kvaliteta za Hrvatsku dobili su među odredištima Split, Vis, Hvar, Opatija, Karlovac i Samobor.

Volim Hrvatsku

Među hotelima te su nagrade dobili opatijski Mozart i 4 cvijeta, lovranska Vila Astra, dubrovački Hilton i Palace, umaški Sol Coral, Croatia iz Cavtata, slavonskobrodski Savus, ogulinski Frankopan, Jezerčica iz Donje Stubice, zagrebački Westin, Sheraton, Aristos, International i Palace, varaždinski Turist, rovinjski Turist, porečki Valmar Diamant, bolski Bretanide, Valamar Koralj iz Krka te Bluesun iz Brela.

Povezani članci

Who's Online

We have 213 guests and no members online