Ivan Perišić sanja Bundesligu na odmoru u Omišu

Ivan PerišićIvan Perišić kupa se u Omišu, kod kuće provodi odmor i pažljivo prati što mediji o njemu pišu. - Ja ne znam ništa više od onoga što u novinama pročitam - u startu je objasnio 20-ogodišnji napadač. Karijera Ivana Perišića svima je dobro poznata. Uz puno natezanja otišao je u 2006. s Poljuda u Sochaux gdje je potpisao četverogodišnji ugovor. Želio ga je trener Perrin, ali njegovim odlaskom i Perišić je pao u drugi plan, pa je ovo proljeće odigrao na posudbi u belgijskom prvoligašu Roeselareu. Igrama je svratio pozornost tržišta i s obzirom da mu ugovor sa Sochauxom ističe u ljeto 2010. godine (odšteta je 500.000 eura) javili su se zainteresirani za otkup ugovora. Među interesentima je i Hajduk kojem u ovom trenutku dionice i ne stoje baš dobro premda je i gradonačelnik Kerum poručio "nagovorit ću Perišića na povratak" ...

IVAN PERIŠIĆ

Bundesliga mi je na prvom mjestu

Piše: J.R. / Sportske Novosti
Izvor: Sportske Novosti

- Moja je želja Bundesliga. Imam ponude iz Borussie Dortmund i Herthe, a to su preveliki klubovi da bi se takva prilika propustila. Tko zna kada će mi se opet ukazati šansa zaigrati u nekom klubu takvog ugleda u Europi.


Hajduk?

Nitko sa mnom nije o tome razgovarao. Kažem vam, Bundesliga mi je na prvom mjestu. Tu se vidim sljedeće sezone.

Hajduku se žuri, a Perišić strpljivo čeka rasplet bundesligaških ponuda. Pa ako se ne dogovori sa Borussijom i Herthom možda i Bijeli dođu na red. Ako do tada ne kupe nekog napadača.

Prije neki dan se, inače, pojavila vijest o novoj destinaciji za Sinišu Linića. Dosadašnji veznjak Hajduka karijeru bi mogao nastaviti u drugoligašu Splitu.

Povezani članci

Who's Online

We have 496 guests and one member online

  • admin