Dogovor propao, Rodić na čekanju

HajdukIvan RodićIvan Rodić još nije dočekao službenu objavu SMS-om glasnogovornika Hajduka Davora Pavića da je postao novi član splitskih “bijelih”. Optimisti bliski Hajduku očekivali su takav rasplet još tijekom današnjeg dana, ali su Šibenčani ustrajali u svojim tvrdnjama kako Rodićev prijelaz sa Šubićevca na Poljud neće proći baš tako lako. Naime, sastali su se jučer čelnici Šibenika i Hajduka, negdje na pola puta (Goran Pauk, Marko Karađole, Mate Peroš, Fredi Fiorentini), ali s tog radnog sastanka i ručka nema službene objave kako je dogovor postignut. Dapače, bilo je povuci - potegni ...

PREGOVORI OKO PRELASKA BRZONOGOG NAPADAČA SA ŠUBIĆEVCA U SPLIT OKONČANI BEZ "POTPISA", SLIJEDI DRUGA RUNDA

Piše: S. Alfirević / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Sa šibenske strane čuje se kako nisu zadovoljni kako im to Hajdukovo okruženje svojata Rodića unaprijed, ne moraju pokazati razumijevanje što doista postoji žarka želja “bijelih” da angažiraju mladoga napadača sada, kad već nisu prošlog ljeta.

Ivan Rodić

Rodić je također izrazio želju da ne propusti priliku dolaska u Hajduk , pa stoga i sam sa svoje strane pritišće da se realizira dogovor.

Hajduk bi ipak volio da se sa Šibenikom prije svega u miru dogovori, pa sad valja vidjeti koliko će još trajati ova transfer trakavica do konačna rješenja.

Povezani članci

Who's Online

We have 252 guests and no members online