Treća i četvrta liga u utorak i srijedu

hrvoje ćustić, tragično preminuli nogometašZbog tragične smrti nogometaša Zadra Hrvoja Ćustića i današnjeg pogreba svi susreti  23. kola Treće lige Jug te južne skupine Četvrte lige Podskupina A i B (Jug i Sjever, 21. odnosno 19. kolo) koji su se trebali odigrati ovog vikenda odgađaju se za utorak i srijedu. S obzirom da je u tim terminima već bilo predviđeno redovno kolo raspored ostalih kola natjecanja će se samo pomjeriti. Odluka o terminu odigravanja kadetskih i juniorskih utakmica donijet će se naknadno u dogovoru s klubovima ...

IN MEMORIAM

Hrvoje Ćustić, rođen, 25.listopada 1983., svoju je nogometnu karijeru započeo na Stanovima, no ubrzo je 1999. godine kao iznimno darovit igrač preselio u Hajdukovu kadetsku momčad gdje mu je trener bio Ivan Pudar.

Hrvoje Ćustić

Nakon Poljuda vratio se u matični klub NK Zadar i u sezoni 2001.-2002.g., zaigrao je u seniorskoj momčadi s kojom je proveo četiri sezone.

Nastavak uspješnog nogometnog puta Ćustić je obilježio odlaskom u Zagreb, u Kranjčevićevoj je proveo dvije sezone i bio je član mlade nogometne reprezentacije Hrvatske koju je u to vrijeme vodio Slaven Bilić, današnji izbornik naše A reprezentacije.

Hrvojev sportski put zaustavljen je tamo gdje je i započeo, u Stanovima, u kobnoj 4. minuti utakmice protiv Cibalije.


Hrvoje Ćustić

Povezani članci

Who's Online

We have 194 guests and no members online