Božo Predojević karijeru nastavlja u Švicarskoj

Božo PredojevićMladi vezni igrač Božo Predojević (23) iz Krila, nakon igranja u svom matičnom klubu NK "Orkan" iz Dugog Rata, te četiri uspješne sezone igranja u solinskom drugoligasu, nogometnu karijeru nastavlja u Švicarskoj. Poslije desetak dana treniranja s igračima švicarskog drugoligasa "Kriensa" iz Luzerna dogovoren je njegov prelazak u susjednog trećeligaša FC "Wangen". - Na poziciji veznog napadača sam zadovoljio u Kriensu, no, prednost su dali Nijemcu. Izrazili su želju da na ljeto budem njihov član, te je dogovoren prelazak u Wangena. U ponedjeljak. 25. siječnja, moram biti na raspolaganju jer odlazimo na pripreme u Španjolsku. Na njihov pnjedlog upisali su me odmah u školu njemačkog jezika, znači ozbiljno računaju na mene - rekao je novinaru Sportskih novosti raspoloženi Božo Predojević ...


ODE BOŽO K PEKASU


Božo Predojević karijeru nastavlja u Švicarskoj


Piše: M. Podrug / Sportske Novosti
Izvor: Sportske Novosti


Božo PredojevićMladom Boži Predojeviću ovo je bila četvrta sezona koju je proveo uz Jadro, u dresu drugoligaša "Solina", nakon dolaska iz NK "Orkana" iz Dugog Rata.

Prve korake kao dijete sam napravio u Gornjoj Rupotini ponad Solina. Bllo je nekih ponuda za odlazak i prošlog ljeta, ali sam odlučio ostati jer mi je vise odgovaralo u Solinu. Uz Jadro mi je bilo super, od ljudi u klubu, suigrača i trenera, a naročito Ivana Pudara koji je proteklu jesen u mene imao povjerenje. Od srca želim uspjeh Solinu, klubu u kojem sam stekao afirmaciju.

Svjestan sam da samo radom, disciplinom i odricanjima mogu napredovati u nogometu, kojega ispred svega volim igrati, stoga mi nije ništa teško - zaključio je Božo Predojević, kojemu želimo sreću u lijepoj Švicarskoj.


Omiš - Solin

NK OmišNK OmišNK OmišInače Solinjani su danas imali prvu provjeru tijekom priprema za nastavak prvenstva s početkom u 14:30 sati u Omišu protiv istoimenog trećeligaša.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 107 guests and no members online