Rukomet: Pobjedom u Kninu 'zabetonirali' treće mjesto

RK Hrvatski dragovoljac Dugi RatRK KNIN 95 - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  27:31 (12:16). Odigrano je i pretposljednje kolo 2.HRL-jug. Poredak na tablici se manje-više već zna, a u takvom ozračju smo i mi odigrali utakmicu sa „fenjerašemKninom koji je u dvadeset kola uspio osvojiti tek jedan bod. Nama pobjeda nije bila imperativ, ali ni njima, ipak bila je to utakmica za prestiž. Pobjedom smo zabetonirali treće mjesto na tablici lige, dok bi se domaćin eventualnom pobjedom dostojanstveno oprostio od ovog ranga natjecanja... Kako to obično i biva kad smo mi favoriti, onda se prilagođavamo protivniku koji je pokazao veliku želju i odigrao dobru utakmicu, za razliku od nas. Ružno je reći, ali igrali smo koliko nam je trebalo za pobjedu, tako da ovaj put doista vrijedi ona narodna da se bodovi pišu, a igra zaboravlja … 

Knin, SŠ Lovre Montija, 10,05.2009.
2.HRL-jug, 21.kolo

RK KNIN 95 - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 27:31 (12:16)

Piše: Mislav Plazibat / rkhd.hr
Foto: Armando Terzić


RK Hrvatski Dragovoljac Dugi Rat


Utakmica počinje "ljigavo" ali uspijevamo nekako brzo doći na 5:2. Nakon toga pad u igri, domaćini dolaze u vodstvo koje je iznosilo 12:9. Tada uzimaju "time-out", a mi se budimo te radimo seriju 7:0 do kraja poluvremena.


Drugo poluvrijeme također započinjemo strašno loše. Kninjani uspijevaju čak doć do -2, ali brzo dižemo na +4, te držimo rezultat takav do kraja.

U jako lošoj utakmici izdvojio bih jedino standardno odličnog Marka Perića sa 12 golova.


RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Joško Ivanišević, Ćoko 1, Plazibat 5, Marko Perić 12, Jere Ivanišević 3, Klarić 3, Skender 1, Pleić 4, Luka Perić, Stjepko Čulić 1, Jerčić 1, Čizmić.


RK KNIN 95

Mrčela, Ljulj 5, Kaliger 5, Jelić 6, Lelas 5, Duilo 5, Mijač 1, Alilović, Arapović 1, Migić, Gubeljić 3, Požega.

 


Do kraja je ostala još samo utakmica protiv druge ekipe Metkovića.

Ove sezone napravljen je velik iskorak, možemo mi i puno, puno bolje. Još kad nam se "Brkani" vrate iz Trogira ...

Povezani članci

Who's Online

We have 205 guests and no members online