Rukomet (M): Opet nerješeno!

iz arhiveRK BIOGRAD – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  30:30 (18:13). Iako protekli vikend nije bilo nikakve večere, naša serija (sad bi već mogli reći -  "sapunica") bez poraza se nastavlja. Prošli tjedan smo odradili tri treninga i ukupan broj igrača koji su došli na te treninge na Streljani je bio 6 (da, šest!). Otprilike. No ipak se skupio dovoljan broj igrača za odigrati utakmicu sa dobrim Biogradom. Svi smo uplatili listiće u kladionici i puni svježine i nade krenuli "Duće toursom" po pobjedu u daleki Biograd ...

Biograd, ŠS Dvorana, 21.3.2009.
2.HRL-jug,16.kolo

Piše: Vjeko Fejs Vuković / rkhd.hr

Nedovoljno istrenirani, no s trenerovim riječima od prije prošle utakmice u mislima: “Mi smo mali ali smo hrabri“ izlazimo na teren u punom sastavu.

iz arhive

Od prve sekunde se igra žestoko. Nakon nepunih 15 minuta dragovoljci se odvajaju na 5:9 odnosno +4 za nas. I tada kola kreću...khm.. nizbrdo.

Domaćini rade seriju od čak 9:0 što zvuči očajno za goste. Trener zove time out i do kraja  poluvremena pokušavamo se držati na maloj razlici. Odlazimo u svlačionu sa -5.

Trener nas opet ohrabruje: Ako su se oni mogli vratit za 5:9 onda možemo i mi“! Gromoglasni pozdrav kojeg se ni Thompson u Areni posramio ne bi i počinje drugo poluvrijeme...


iz arhive

Budimo se odmah u početku i smanjujemo razliku na minimalnih -1. Opet smo imali nekih poteškoća sa kontrama, ali sedmerci su bili bolji.

Tokom cijelog drugog poluvremena nikako ne možemo doći u vodstvo. Domaćini u 47. minuti bježe na tri razlike. Tog trenutka nam je trebao jedan time out da se ohladimo.

Obrana postaje čvršća i treba istaknuti odličnog vratara Antu Čizmića Sipu koji je odlično odradio svoj posao (TO JE OBRANA!! Kad je fešta?).

Pred sami kraj rezultat je uglavnom bio izjednačen. U zadnjoj minuti je rezultat ovisio o gostujućoj obrani. Naime, stojimo 30:30 i domaćini imaju napad...

Odlučujući udarac je upućen prema našem golu, no tada na scenu nastupa Miro Skender! Savršen blok i rezultat na kraju utakmice je 30:30.

I opet nerješeno.

 


iz arhive

Večera poslije utakmice je bila super, ali nešto ipak nije štimalo. Pao nam neslavno tiket koji smo odigrali svi zajedno. Nesritni Kedža sa svojim Colo Colo je „bacia u vitar“ skoro 40.000,00 kuna... Tužno,ali istinito.


RK BIOGRAD:

T.Tomić, I.Pelicarić(1), M.Mikas(1), Š.Markić(10), D.Zrilić, R.Fabijan, M.Troskot(3), A.Sakić(3), I.Bakija(1), L.Zorica(3), I.Katuša, D.Duvnjak(8).

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC:

Joško Ivanišević, M. Plazibat (10), M. Perić (6), Antonio Ivanišević (2), Jere Ivanišević (1), J. Klarić, M. Skender (6), F. Pleić (5), V. Vuković, S. Čulić, V. Jerčić, A.Čizmić Sipa, N.Čoko.

 


iz arhive

Povezani članci

Who's Online

We have 33 guests and no members online