Ante Plazibat: Petar Metličić u pet godina nije propustio niti jedan trening!

Petar MetličićAnte Plazibat- Petar Metličić je jedini igrač koji u pet godina, koliko sam ga trenirao, nije propustio niti jedan trening! - otkrio je Ante Plazibat, trener u Rukometnom klubu Split od 1989. do 1995. godine, a danas trener RK Hrvatski dragovoljac iz Dugog Rata. - Nisam ni sanjao da će Pero postati vrhunski igrač kakav je danas, smatrao sam da ima potencijal za dobrog klupskog igrača. Ali on je živio za rukomet... - prisjetio se trener dugoratskih rukometaša. Sve to moći ćete između ostalog čuti i pogledati u u emisiji "Split u rukometu" koja će se premijerno emitirati na Splitskoj televiziji u petak (23. siječnja), kako je izvjestio glavni urednik Mate Prlić, u 19 sati osim Ante Plazibata, Lina Červara, Ivice Maraša, govorili su i predsjednik RK Split Ozren Matijašević, gradonačelnik Splita Ivan Kuret, autor knjige "Splitske ruke pune baluna" Gordan Stojanac te sam Petar Metličić ...

Izvor: Glas Dalmacije

Dalmacija i Split su ispunili svoju misiju na Svjetskom prvenstvu u rukometu. Na krilima navijača reprezentacija Hrvatske ubilježila je svih pet pobjeda, te u Zagreb putuje sa maksimalna četiri boda.

Ante Plazibat
Ante Plazibat, trener RK Hrvatski dragovoljac

Dosta drugih zanimljivih detalja o stasavanju hrvatskog kapetana i njegovih suigrača, u emisiji "Split u rukometu", ispričali su još hrvatski izbornik Lino Červar i novinar Sportskih novosti i bivši Perin suigrač Ivica Maraš.


Petar Metličić:

Pero MetličićMožemo biti prezadovoljni, napravili smo veliki posao, četiri boda koja prenosimo dalje zasigurno nas dovode na korak od polufinala.

Utakmica sa Šveđanima bila je izuzetno zahtjevna, no odigrali smo pametno, jer znali smo da nećemo pobijediti u pet minuta.

Publici se moram još jednom zahvaliti. Mislim da smo i mi i oni u ovih tjedan dana dali maksimum.

Od kada sam počeo trenirati rukomet nikada nisam mogao niti sanjati da ću doživjeti ovo u svom gradu, u ovakvoj dvorani, pred punim gledalištem i u ozračju kojeg nigdje drugdje nije moguće osjetiti.

Nadam se da ćemo jednaku podršku imati i u Zagrebu.

Povezani članci

Who's Online

We have 28 guests and no members online