Rukomet (M): Porozna obrana i neraspoložen napad

RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC – RK SOLIN 24:36 (9:19). Nakon neloše utakmice kod Zadra, dragovoljci pokušavaju naći rješenje za Solin. Mladi dugoraćani, već navikli na izostanke starijih kolega, suočavaju se sa velikim protivnikom. I baš ide onako kako se i očekivalo. U početku se ipak držimo na nogama, ali u nastavku padamo. Pred kraj poluvremena solinjani rade serije od 5:0 i potapaju dragovoljce. Solinska ekipa je većinu golova dala preko pivota što ukazuje na poroznost domaće obrane. Puno grešaka uz lošu realizaciju i Solinjani na kraju 1. poluvremena dolaze na +10 razlike ...

Split, ŠC „Gripe“, 04.05.2008.
2-HRL-jug,21-kolo.

Piše: Vjeko Vuković / rkhd.hr

Utakmicu je trebalo samo odigrati. Možda se moglo nešto spasit, ali protivnici su jači i fizički i psihički... 2. poluvrijeme?! Pa isto kao i prvo. Protivnik nema milosti i sad u potpunosti ruši dugoraćansku obranu kao i napad.

Najefikasniji kod dragovoljaca bili su Frane Pleić i Marko Perić, a kod Solina Zoran Buzov, Stipe Maleš, Tihomir Mustapić i Bruno Bosnić.


RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC:

J.Ivanišević, J.Lazarušić(1), M.Perić(6), J.Klarić(1), I.Pleić(1), V.Vuković(2), M.Terzić, L.Perić(3), S.Čulić, J.Plazibat(1), M.Plazibat(3), F.Pleić(6), A.Čizmić.

RK SOLIN:

M.Novković, S.Maleš(6), T.Radnić, M.Šimović(1), D.Fantić(1), B.Bosić(6), A.Jajić(3), M.Smoljo(3), M.Čićerić, Ž.Bosnić, F.Vrgoč(2), I.Maras(3), Z.Buzov(8), T.Mustapić(5).

Povezani članci

Who's Online

We have 120 guests and no members online