Rukomet (M): Tići u Sinju čoknuli cili pljen

Dječaci 94': RK KAMIČAK - RK HRV. DRAGOVOLJAC 8:13 (5:5)
Mlađi kadeti: RK KAMIČAK - RK HRV. DRAGOVOLJAC 19:22 (11:10)
Kadeti: RK KAMIČAK - RK HRV. DRAGOVOLJAC 30:32 (12:13)
Ovaj vikend su dugorački tići gostovali u Sinju gdje su ulovili maksimalan plijen. Iz tri utakmice ubilježili su tri pobjede, a kako je to sve prošlo pročitajte u nastavku teksta ...

Sinj, SD Sinj, 20.04.2008
21.kolo županijske rukometne lige

Piše: Vjeko Vuković / rkhd.hr

Dječaci 94'
RK KAMIČAK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 8:13
(5 : 5)

Bolini zmajevi ulaze u utakmicu sa  dosta izmjenjenim sastavom. Glavni igrači ostaju na klupi, a u zamjenu za njih ulaze oni koji najmanje igraju. Malo eksperimentiranja i na kraj 1. poluvremena se odlazi sa izjednačenim rezultatom 5:5.

Drugo poluvrijeme je drugi par cipela. Ulazi prvi sastav i protivnička obrana pada. Utakmica je realizirana jednom lijepom pobjedom od 5 razlike za male dragovoljce.

B.Varšić, M.Pocrnja(1), D.Banović(5), D.Tafra(1), T.Novaković, A.Gale(4), D.Suša(1), Š.Šolić (1), S.Bajkuša, M.Glavaš, N.Balić, I.Mimica, M.Lovrinčević.


Mlađi kadeti
RK KAMIČAK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  19 : 22
(11 : 10)

Utakmicu počinje sastav dječaka zbog nedostatka mlađih kadeta te čisto zbog toga da momci pokažu svoje kvalitete. Očekivali smo iznenađenje pa smo ga i dobili. Dječaci 94' odlaze na poluvrijeme sa jednim golom razilke za Kamičak.

2. poluvrijeme ulaze „Originalni“ mlađi kadeti i situacija se odma mijenja. Ne davajući disati protivniku,naši mlađi kadeti odlaze kući sa pobjedom od 3 razlike.

A.Bušić, I.Pavičić, M.Plazibat(5), I.Knezović, D.Tafra, D.Suša(1), A.Gale(2), M.Radalj, I.Kaša(4), M.Mekinić(2), D.Banović(4), T.Tokić(3), Š.Šolić, T.Novaković(1).


Kadeti
RK KAMIČAK - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 30 : 32
(12 : 13)

Ali ovo je zasigurno bila najbolja utakmica kadeta. Fenomenalno raspoloženi ulaze fenomenalno utakmicu. Jaka, čvrsta obrana kroz koju čak ni zrak ne prolazi daje dragovoljcima veliku prednost. Ali ipak je utakmica bila tijesna. Kamičak je vraćao istom mjerom. Na kraju prvog poluvremena dragovoljci imaju prednosz od jednog gola.

Drugo poluvrijeme su dragovoljci izašli još napaljeniji i rade razliku od 4 gola. Kasnije se protivnici približavaju i pred sami kraj dolaze  na 1 gol razlike odnosno 30:31. I onda briljantna akcija Tokića i Vukovića dovodi do pobjede dragovoljaca.

Od igrača treba istaknuti Tokića sa 6 golova, Plazibata sa čak 11 golova i Vukovića sa 7 golova.

A.Bušić,M.Plazibat(11),I.Knezović,L.Perić(4),I.Pocrnja,V.Vuković(7),M.Radalj,I.Kaša(1),M.Mekinić(1),D.Banović(2),T.Tokić(6),I.Pavičić.

Povezani članci

Who's Online

We have 215 guests and no members online