Omiš: Olimpijski festival dječjih vrtića

Festival dječjih vrtićaDječji vrtić Omiš i Grad Omiš nedavno su organizirali I. Olimpijski festival Dječjih vrtića koji se održava u sklopu V. olimpijskog festivala dječjih vrtića Hrvatske. Igre su održane pod geslom "Što se nauči u djetinjstvu nikad se ne zaboravlja", a nacionalni su projekt afirmacije olimpijskih načela kod najmlađih, u sklopu kojeg će nastupiti 13.680 djece iz 358 vrtića u 34 grada ili županije Lijepe naše. U Omišu se tako po prvi put natjecalo 305 mališana iz vrtića POTOČIĆ, PČELICA I, PČELICA II, GALEB, VISIBABA – RADOST, SMILJE – TREŠNJICA, ali ne i našeg dugoratskog vrtića koji se nije uključio u ovo hvale vrijedno natjecanje mališana kojim se promovira važnost i zdravstveno-sportske komponente odgoja najmlađih ...

Izvor: www.Omis.hr

MališanSportski festival se održao kroz natjecanja mališana u pet sportskih disciplina, u duhu temeljnih vrijednosti olimpizma: fair play, solidarnosti, iskazivanje osobnosti, uvažavanje drugih, ravnoteža duha i tijela.

Ukupni pobjednik I. olimpijskog festivala Dječjeg vrtića Omiš 2006. je odjeljenje POTOČIĆ, a više detalja o natjecanju možete pronaći na stranicama grada Omiša (www.omis.hr).

Internet ...PROČITAJTE VIŠE ...

Olimpijski festival mališana

Povezani članci

Who's Online

We have 135 guests and no members online