Nevera nosila zemlju po Strožancu

raskopana cestaNevera koja je u subotu poslijepodne zahvatila ovo naše šire područje donijela je veće neugodnosti stanovnicima Ulice Domovinskog rata u Strožancu, u kojoj je velika kiša na dio ulice nanjela velike količine zemlje. - Riječ je o iskopima za kanalizaciju koji su se na tom potezu odvijali prije godinu i poi dana. Prometnica nije vraćena u prvobitno stanje, točnije, nije uopće asfaltirana, bujica je zemlju odnijela stog područja ostavljajući ja me duboke oko jedan i pol metar - prepričao je novinaru Slobodne situaciju jedan stanovnik Strožanca. Građani koji nisu mogli izaći iz ulice, sami su se organizirali i jučer ujutro očistili dio ulice ...

VELIKE VODE SUBOTNJE NEVRIJEME S PLJUSKOVIMA ZADAVALO MUKE, A NI OVAJ TJEDAN NE BISMO MU SE SMJELI IZNENADITI

Piše: F.Babić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Prema riječima dežurnog prognostičara Pomorskog hidrometeorološkog centra Split, u subotu je na širem splitskom području od 17.30 do 20 sati palo 15 litara kiše po metru četvornom.

Ni u ovom tjednu ne očekuje se stabilizacija vremena, bit će sunčanih razdoblja, ali i neverina, pljuskova i grmljavine, iako neće biti istog intenziteta kao u subotu.

Temperatura će biti oko 22 stupnja Celzijeva.

Povezani članci

Who's Online

We have 204 guests and no members online