e-Uprava: Državna uprava po mjeri građana?

14. studenog 2008. godine, s početkom u 10 sati, u Zagrebu u hotelu Regent Esplanade održati će se 1. konferencija o elektroničkoj upravi pod nazivom "e-uprava: uprava po mjeri građana". U okviru konferencije održat će se ukupno tri info panela – prvi koji ima za cilj upoznati javnost s aktualnim ostvarenjima na području reforme javne uprave u Hrvatskoj, drugi čiji je cilj predstaviti mogućnosti koje za hrvatski ICT sektor postoje u okviru raznih fondova Europske unije te posljednji koji će upoznati javnost sa stanjem i perspektivama razvoja elektroničke uprave u Hrvatskoj ...

e-UPRAVA
 
1. konferencija o elektroničkoj upravi

 
Izvor: Monitor.hr
 
Konferenciju u organizaciji Središnjeg državnog ureda za e-Hrvatsku, Središnjeg državnog ureda za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije i Središnjeg državnog ureda za upravu e-Upravasvečano će otvoriti predsjednik Vlade Republike Hrvatske, dr.sc. Ivo Sanader.

Cilj je konferencije predstaviti dosadašnje aktivnosti Vlade Republike Hrvatske na razvoju elektroničke uprave te upoznati javnost s planovima za njezinu budućnost.
 
U okviru konferencije održat će se ukupno tri panela – prvi koji ima za cilj upoznati javnost s aktualnim ostvarenjima na području reforme javne uprave u Hrvatskoj, drugi čiji je cilj predstaviti mogućnosti koje za hrvatski ICT sektor postoje u okviru raznih fondova Europske unije te posljednji koji će upoznati javnost sa stanjem i perspektivama razvoja elektroničke uprave u Hrvatskoj.

Povezani članci

Who's Online

We have 176 guests and no members online