Podstrana: Predstavljen novi dalmatinski tjednik 'Vrime'

VrimeNovopokrenuti dalmatinski tjednik "Vrime" čiji je prvi broj, po riječima glavnog urednika Mate Prlića tiskan u nakladi od 30.000 primjeraka, u četvrtak navečer je službeno predstavljen u splitskom hotelu Le Meridien Lav. Riječ je o regionalnom news magazinu koji će se baviti "svim segmentima života" u Dalmaciji - od Dubrovnika do Zadra. Tjednik "Vrime" neće se politički opredjeljivati za "desne" ili "lijeve", nego će mu jedina orijentacija biti "na one koji pomažu Dalmaciji i na one koji joj nanose štetu", istaknuo je glavni urednik tjednika Prlić. - Tko god radi za bolji život Dalmatinaca podržat ćemo ga, i u nama će imati partnera, a tko god radi isključivo za svoje interese, a na štetu ljudi u Dalmaciji bit će naš neprijatelj - rekao je Prlić objašnjavajući koncepciju tjednika "Vrime" ...


Izvor: dalmacijanews.com


Nakladnik tjednika, čiji je prvi broj izašao prošlog tjedna, je novoutemeljena tvrtka "Vrime-dalmatinski tjednik d.o.o", i koja ima više suvlasnika.

- Ja sam jedan od suvlasnika ove novopokrenute tvrtke koja je nakladnik tjednika "Vrime", a jedan od suvlasnika nakladnika je i tvrtka Profectus poduzetnika Vicencija Blagajića - rekao je glavni urednik tjednika Prlić. Dodao je kako su među suvlasnicima tvrtke nakladnika još neki novinari, ne navodeći njihova imena.

Povezani članci

Who's Online

We have 212 guests and no members online