Sajam ljepote i zdravlja otvara se u hotelu ‘Lav’

Trodnevni Sajam ljepote i zdravlja pod naslovom “Tiramola o’ lipote” održat će se od petka do nedjelje u hotelu “Le Meridien Lav” u 11 sati. Na tisuću metara četvornih sve najbolje što ima pokazat će više od četrdeset izlagača iz raznih područja industrije ljepote iz Hrvatske, Srbije i Slovenije, a održat će se i niz stručnih predavanja i radionica. Osim toga - napominju organizatori iz kuće “Spectar design” sa Silvanom Skopljanac, direktoricom Sajma - posjetitelje očekuje i bogat zabavni program uz brojne atraktivne modne revije predvođene MAK-om iz Splita, dizajnerima Pinky i Tonyjem Brekalom, Viletinom, Anom Kujundžić...


OVOG VIKENDA, POD POKROVITELJSTVOM GRADA SPLITA

Sajam ljepote i zdravlja otvara se u hotelu ‘Lav’


Piše: L. Gospodnetić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


Na “Tiramoli” nešto za sebe naći će i najmlađi. U suradnji s Gastronomskim institutom “Wallner u sklopu kojega je strukovna škola Oliva allegra održat će se u subotu od 12 do 14 radionica “Mala zdrava kuhinja”.

Sajam ljepote i zdravlja održava se ovog vikenda u Hotelu Le Meridien Lav

Tu će djeca - uz asistenciju učenika škole - pripremati sendviče i pizze od zdravih sastojaka, kušati juhu od buće i prirodno cijeđene sokove od voća i povrća.

Roditelji će, pak, moći poslušati predavanje o zdravoj prehrani za mališane. Sav prihod od ulaznica za “Tiramolu”, koje stoje simboličnih deset kuna, bit će doniran Udruzi leukemije i limfomi.

Napomenimo i da je program otvorenja sajma atraktivan: vodit će ga Vlatka Pokos, a pjevat će Jelena Radan, dok će tijekom sajamskih dana uhu posjetitelja ugoditi i džezistica Dunja Skopljanac Peroš.

Povezani članci

Who's Online

We have 242 guests and one member online

  • admin