Natjecanje spasitelja u Omišu

anđelo vojnović iz dućaU dane vikenda na omiškoj gradskoj plaži održano je četvrto Nacionalno natjecanje Službe spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja, koje organizira Hrvatski crveni križ u suradnji sa Gradskim društvom Crvenog križa Omiš. Sedamdesetak natjecatelja iz Dubrovačko-neretvanske, Istarske, Osječko-baranjske, Primorsko-goranske, Splitsko-dalmatinske i Zagrebačke županije okušalo se u raznim disciplinama skupno ili pojedinačno: utrci na vodi, timskoj utrci spašavanja s plutačom i individualnoj utrci spašavanja s plutačom, sprintu na 90 m, štafeti (4x90 m) i osvajanju zastavica... Od natjecatelja s našeg područja najbolji je bio Anđelo Vojnović iz Duća, koji je osvojio zlatnu medalju u disciplini sprint na 90 m. Čestitamo! ...


NATJECANJE SPASITELJA U OMIŠU


natjecanje spasitelja na omiškoj plaži


Piše: Nikolina Tomasović / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Nakon dvodnevnog natjecanja nagradu za najbolju mušku ekipu osvojili su natjecatelji Zagreb I., a istu nagradu za najbolji ženski sastav zaslužio je Osijek I., dok su ukupno najbolji Osječani.

Proglašeni su i najbolji natjecatelj i natjecateljica čitave manifestacije, a to su Mladen Maričić i Katarina Turčinović.

anđelo vojnović
Od natjecatelja s našeg područja najbolji je bio Anđelo Vojnović iz Duća, koji je osvojio zlatnu medalju u disciplini sprint na 90 m.

Organizatori su iskazali zadovoljstvo odrađenim poslom, vremenskim uvjetima i mogućnosti koje pruža omiška gradska plaža, te se nadaju da će ponovno, uz pomoć TZ grada Omiša, ugostiti spasioce iz cijele Hrvatske.

Na omiškoj gradskoj plaži održano je četvrto Nacionalno natjecanje Službe spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja