Galeb najdalje sljedećeg ljeta leti iz Omiša

tvornica GalebGalebGaleb seli iz Omiša. Vijest je u tren prostrujala ušćem Cetine, odmah je postala hit temom lokalnih ćakula. Jednima je dobra, a drugima loša, čak katastrofalna. - Istina je, idemo iz grada. Ne danas ili sutra, ali najdalje već sljedećeg ljeta. Lokacija na kojoj se nalazimo predviđena je PUP-om za izgradnju turističkih sadržaja. Najvjerojatnije jednog elitnog hotela - rekao nam je Stjepan Pezo, direktor najvećeg hrvatskog proizvođača donjeg rublja ...

NAJVEĆI HRVATSKI PROIZVOÐAČ DONJEG RUBLJA NAPUŠTA UŠĆE CETINE

Galeb najdalje sljedećeg ljeta leti iz Omiša

Piše: Pero Livajić / Večernji List
Foto: N. Strmotić
Izvor: Večernji List

tvornica donjeg rublja GalebPezo dodaje kako je za udomljenje tvornice zanimanje pokazalo Poglavarstvo Zadvarja.

Vodeći ljudi susjedne općine, s ambicioznim planom razvoja, čelnicima trikotaže ponudili su velik prostor industrijsko-gospodarske zone u neposrednoj blizini malog podbiokovskog naselja.

Obećana nam je kompletno komunalno uređena parcela, površine desetak tisuća kvadrata, i to po jako pristupačnoj cijeni, šest eura za četvorni metar otkriva predsjednik Uprave tekstilnog giganta.

Predstavnici većinskog vlasnika tvrtke iz Tekstilprometa su se navodno prije toga pokušali dogovoriti s omiškim poteštatom Ivanom Škaričićem i društvom na Trgu Kralja Tomislava 5, ali bez uspjeha.

Za izmještanje pogona ponuđena im je površina buduće gospodarske zone u Kostanjima, koja je prometno izolirana i infrastrukturno neopremljena.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 347 guests and no members online