DM - Trgovački lanac s rijetko viđenim odnosom prema zaposlenima

dm trgovineTvrtka dm-Drogerie Markt u Hrvatskoj ima 121 prodavaonicu i 1057 zaposlenih. Osim po kvaliteti proizvoda i uspješnom poslovanju, dm je postao poznat i po vrlo visokim plaćama svojih prodavača, dvostruko većim nego kod drugih poslodavaca, te posebnom, u Hrvatskoj rijetko viđenom odnosu prema zaposlenima. Zbog toga je u nedavnoj anketi portala MojPosao.net proglašen najpoželjnijim poslodavcem u Hrvatskoj. Koje su to posebnosti u odnosu prema zaposlenima, kako se kreira kadrovska politika, te kakvi su im daljnji planovi Članica Uprave Gordana Picek govorila je u intervjuu za Privredni vjesnik ...


KAKO MOŽE DM, A NE MOŽE TOMMY, STUDENAC, KERUM,..


radnice u DM-a
DM je poznat po u Hrvatskoj rijetko viđenom odnosu prema zaposlenima


Piše: Jasminka Filipas / Privredni vjesnik
Izvor: Privredni vjesnik

Clanak PROČITAJTE VIŠE...
 

Kao tvrtka koja svoj uspjeh ne mjeri isključivo rastom prihoda nego u prvom redu kvalitetom odnosa prema ljudima, bilo da su zaposlenici ili kupci, dm godinama nastoji i na području brige za osobe s invaliditetom dati potreban i značajan doprinos. Najvrjednije što osobama s posebnim potrebama možemo dati jest posao jer se čovjek i kroz posao realizira kao vrijedan član društva.

Naši zaposlenici sudjeluju i na različitim seminarima, radionicama i školovanju iz područja kao što su umijeće vođenja, motivacija tima, razvijanje vještina za timski rad i slično.

Najveći udio zaposlenih čine radnici u prodavaonicama čija neto prosječna plaća iznosi 7.326 kuna, dok 13. i 14. isplatom dodatno stimuliramo zaposlenike.

Iznimno dobrom racionalizacijom i organizacijom poslovanja u svim resorima unutar tvrtke i korektnim odnosom prema dobavljačima osigurali smo pretpostavke za današnje plaće koje su bitno drukčije nego kod ostalih maloprodajnih lanaca...
 

Clanak PROČITAJTE VIŠE...
 

dm

Povezani članci

Who's Online

We have 138 guests and no members online